Colectionari de suflete

18193173_1346812795384524_3910436462486881381_o

Si redevii persoana aia cu un haos in loc de viata. Redevii femeia cu zambetul pe buze si ochii sclipind de fericire. Nu te-ai gandit niciodata la viitor. Ai facut toate greselile posibile zambind si aruncandu-te in gol. O clipa de fericire in general te costa ani din viata, dar tie nu-ti mai pasa. Cand nu mai ai nimic de pierdut joci cu toate cartile pe masa.

Nu-ti poti ascunde incantarea si chipul radiaza. De prea multe vise, prea multe emotii, prea putina rabdare… Asa cum te-ai obisnuit singura, te indrepti cu toata viteza direct intr-un zid. Nu te poti opri si nici macar nu-ti doresti asta.

Inca mai poti. Dupa atata timp inca se mai simte. Atunci cand e momentul mereu simti. Ridicasei ziduri atat de inalte si acum pur si simplu deschizi larg poarta cetatii si inviti un strain sa paseasca inauntru. Arunci cearceafurile prafuite de pe mobila, eliberezi o camera si-l asezi la aceeasi masa cu tine.

Stii ca e un vanzator de iluzii. Ai lucrat full time la acelasi job si ai facut performanta. Ai cules suflete de parca l-ai fi putut inlocui vreodata pe al tau, dar pentru o secunda e frumos. Iti imaginezi. Iti imaginezi cum ar fi o noapte, iti imaginezi o dimineata in doi si apoi deschizi ochii. Toate astea nu se vor intampla. Vanzatorii de iluzii sunt doar nomazi. Colectionari de suflete si distrugatori de vise.

Cate cetati n-ai cucerit si tu doar pentru a alege singuratatea? Cate suflete n-ai colectionat doar pentru a le incuia in trecut? Cate vise n-ai distrus si tu la randul tau doar pentru a vedea amintiri de oameni fericiti?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s