Well Being!!!

Cand a fost ultima oara, cand ai mers la job de placere, si ai simtit ca faci totul cu placere, si impartasesti o stare de bine cu colegii tai? Dca impartasesti chiar acum o stare de bine, well-being cu colegii tai, inseamna ca esti norocos, si totul merge bine in compania voastra. Este foarte important sa avem parte de starea de well being in companii, pentru ca este o stare ce ar trebui traita de fiecare angajat al fiecarei companii care exista si se respecta, pe ea insasi si angajatii sai.

1De ce sunt importante evenimentele de well-being? Pentru ca well-being inseamna starea de a fi fericit, sanatos si prosper, well-being este un fenomen ce trebuie luat in vedere de cei de la resurse umane, si sa fie o stare de spirit in orice companie. Exista mai multe tipuri de well-being si evenimente well being in companii.

Career Well-being, inseamna ca iti place in fiecare zi ceea ce faci; Financial Well-being, reprezinta modul in care iti gestionezi resursele pentru a fi productiv; Social Well-being, se refera la relatiile de prietenie, si este demonstrat ca avem nevoie de cel putin 6 ore de socializare pe zi pentru a creste starea de bine si a minimiza stresul; Physical Well-being, se refera la starea fizica si psihica a angajatilor si energia cu care isi desfasoara activitatile zilnice; si nu in ultimul rand, Community Well-being, acesta reprezentand nivelul implicarii in zona in care locuiesti, foarte important daca lucrezi in vanzari de exemplu.  Pot cei de la resurse umane, sa ne ajute si sa stimuleze, aceasta stare de well-being? Da! Pot!

Cand vine vorba de evenimente de Well-being, si de ce sunt importante evenimentele de well-being, evenimente well being in companii, ei bine  studiile au demonstrat faptul ca angajatii cei mai fericiti sunt cu 47% mai productivi lucrand, in medie, cu 10 ore mai mult in fiecare saptamana decat colegii lor mai putin fericiti. Acesta este un beneficiu atat pentru companie cat si pentru angajat, fiind productiv, si muncind din greu, are sanse mai mari de promovare si a creste in cariera. Prin intermediul  Dynamic HR, companie specializata in activitati de training, team-building si well-being, si care imbunatatesc nivelul de energie, de implinire personala, sanatate fizica, mentala si spirituala a angajatilor din 2004 pana in prezent, aflam care sunt cele mai cautate evenimente de well-being: Sleep Better; Mind Focus; Stress Management; Drumming; Mindfulness; Parenting; Fotografie; Aranjamente florale; Dress with style; si Terapia prin ras.

Poate ca par sa fie activitati simple la prima vedere, dar Dynamic HR are o experienta bogata in desfasurarea de programelor de tip well-being, iar acestea dau mereu rezultate. Sunt un Must-Have in orice companie, indiferent de marimea acesteia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s