Rasfat Bio

Weekendul trecut am avut si eu doua zile libere, in care am decis sa ma relaxez, si sa ii fac mamei o vizita, sa vad ce mai face, n-am mai baut de mult o cafea  impreuna. Zis si facut, am fost la mama, era intr-o dispozitie foarte buna, s-a bucurat foarte mult sa ma vada, si era foarte primitoare, mai primitoare decat este de obicei, mama fiind o fire mai rece din fire, mi s-a parut ca este prea lingusitoare. Nu au trecut nici zece minute, si am aflat de ce era atat de primitoare si lingusitoare. M-a rugat sa ii comand mai multe cosmetice bio de la GreenBoutique, pentru ca ea nu prea are timp de stat pe internet, si daca pot, sa le si ridic sa i le aduc.

1Mama, cea mai lingusitoare, primitoare si calda fiinta, atunci cand vrea ceva, de la cineva.  In rest, probabil ca si piatra din Harry Potter este mai calda. De multe ori stau si ma gandesc, ca nu prea semanam atat de mult. In fine, daca tot vrea cosmetice bio, si trebuie sa caut cosmetice bio online, am de gand sa iau si pentru mine cateva cosmetice bio.  A auzit de la mai multe prietene de cosmetice naturale online, a vazut si cateva reclame pe retelele de socializare despre produse cosmetice naturale online, si acum vrea si ea produse cosmetice naturale online. Ei bine, aici avem totusi ceva in comun. Daca vad ceva, automat vreau acel ceva. La fel si mama, vede ceva, vrea si ea, de preferat sa fie cadou.

In cazul de fata, am vazut cosmetice naturale online, vreau si eu. Dar sa ne intoarcem la mama. Aceasta ar vrea un sapun terapeutic, anti-bacterian, care regenereaza pielea si reduce ridurile; ceva uleiuri pentru relaxare, pentru masaj; o crema hidratanta pentru corp si o crema hidratanta pentru fata si lista continua.

Norocul meu ca nu trebuie sa caut peste tot cosmetice bio online, si gasesc totul la indemana pe GreenBoutique,unde beneficiez mereu de cele mai bune preturi, si pentru ca norocul este mereu de partea mea, am gasit ulei bio pentru masaj de relaxare cu 50% extra discount. Imi place ca pot sa platesc online si sigur cu cardul, si ca produsele sunt livrate imediat, ajung in maxim 48 de ore prin curier rapid.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s