Praf si scaune prin bucatarie…

Am uitat sa va spun, ca tot weekendul trecut,  cand in sfarsit am avut doua zile libere sa ma relaxez, si am decis sa trec pe la mama sa vad ce mai face, si sa bem impreuna o cafea, mama era in plina renovare in bucatarie. De regula, cand mergeam la mama  sa bem o cafea, o faceam la masuta din bucatarie, insa de aceasta data, am ales sa bem cafeaua afara pe balcon la aer curat, la 14 grade, dar se putea sa fie si mai frig de atat.  Daca tot am iesit pe balcon, mama a tinut mortis sa imi arate cu degetul ce scaune bucatarie ieftine si frumoase si-a luat vecina, si ca ar vrea si ea scaune bucatarie de la Kalenda, daca tot renoveaza bucataria.  Doar aparatura electrocasnica si gresia sa fie noi?  Hai sa fie si mobilierul.

1Mama stie sa arunce banii pe orice nimicuri neinsemnate, dar de aceasta data chiar ii dau dreptate. M-am bucurat din suflet, cand am aflat ca vrea sa scape de scaunele acelea incomode din bucatarie, si vreau scaune de bucatarie noi. La prima vedere suna bine scaune bucatarie noi, dar nu a trecut mult si mi-am dat seama, ca totul o sa pice in sarcina mea, sa caut scaune bucatarie ieftine, si sa fac o lista de preturi, ca sa vad ce ii convine mamei si ce nu.  Aceasta este foarte pretentioasa, cand cumpara ceva, trebuie sa fie bun, durabil, aspectuos, si daca se poate si ieftin.Reteta aproape imposibil de gasit, dar daca am spus aproape imposibil, inseamna ca totusi este posibil, asa ca mama vrea sa fac lucrurile intocmai asa.

Inainte sa caut totusi scaune bucatarie  pe internet, si sa fac o lista de preturi , ca mai apoi sa nu se potriveasca, am intrebat-o ce culoare va avea gresia si faianta din bucatarie, daca alege electrocasnice colorate, alb simplu sau din inox, pentru ca trebuie sa stii cum alegi corect scaunele de bucatarie, ca totul sa iasa bine, si sa eviti situatiile in care ai luat scaune de bucatarie noi, si acestea se potrivesc ca nuca in perete. Daca tot luam ceva nou si renovam, sa o facem asa cum trebuie.
Am ales Kalenda pentru ca au preturi avantajoase, se poate sa beneficiezi de reduceri, transportul este rapid, si beneficiezi de retur, inlocuirea produsului cu unul nou in cazul in care ceva nu iti place, sau poti cere restituirea banilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s