In pana de fotograf

Am primit zilele trecute un telefon de la o prietena,  dispearata ca a ramas in ultima clipa fara fotograf pentru cel mai important eveniment din viata ei, propia nunta. Mihaela stiind, ca sunt o fire foarte exigenta, si cu foarte multi prieteni si cunostinte, mi-a cerut ajutorul sa ii fac legatura cu un fotograf profesionist, pentru ca indiferent ce aparat foto folosesti, oricat de bun ar fi acesta, se simte diferenta, daca nu este manuit de mana care trebuie. Din fericire pentru Mihaela, i-am spus ca stiu persoana potrivita. Fotograf Gabriel Comanescu.

1Gabriel Comanescu este un  fotograf cu o putere de adaptabilitate ridicata, de aceea fotografiile sale pastreaza mereu aceeasi calitate, fie ca vorbim de fotografii pentru evenimente private sau pentru clienti corporate. Fotograf Gabriel Comanescu, are un portofoliu impresionant si fotografiile sale vorbesc de la sine, nu degeaba, i-am recomandat Mihaelei sa apeleze la Gabriel Comanescu, pentru serviciile acestuia, deoarece sunt mereu ireprosabile si este un fotograf flexibil, disponibil oricand, oriunde, indiferent de locatie, iar tarifele sunt de bun simt.

Fotograf Gabriel Comanescu, este un fotograf si hair stylist, cu o imaginatie bogata si o daruire imensa pentru fiecare fotografie pe care o face. Gabriel Valentin Comanescu pune la dispozitie o gama intreaga de servicii, in diferite formate, ca totul sa iasa perfect.

Anii de experienta l-au invatat ca importanta pentru detalii face intotdeauna diferenta dintre o fotografie profesionista si una care lasa de dorit. De aceea, poate cel mai multumitor lucru din activitatea sa este ca la finalul zilei, clientii sai sa fie incantati de fiecare detaliu al unei fotografii.

Gabriel Comanescu  realizeaza fotografii  profisioniste  pentru toate evenimentele speciale din viata ta: cununia civila, cununia religioasa, botez, petreceri private, majorat, sau aniversarea casatoriei. De asemenea, daca te intereseaza fotografii pentru afacerea ta, realizate intr-un decor profesionist, Comanescu Gabriel  iti vine in ajutor cu o gama variata de formate, atat pentru materiale fizice, cat si pentru suporturi digitale, toate acestea la un pret avantajos.

Gabriel Valentin Comanescu spune ca fotografia este acea poveste care nu a reusit sa fie spusa in cuvinte. Este o pasiune care opreste timpul in loc si te ajuta sa pastrezi o secunda care tocmai a trecut pentru eternitate. Desigur, Comanescu Gabriel este de parere ca pentru a surprinde momente unice, ai nevoie de un echipament profesional, dar primele cadre le tragi cu sufletul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s