Puternic ca Eros

Chiar daca nu sunt la fel de populara ca si Oprah,  am foarte multi prieteni, care nu ezita sa imi povesteasca diverse lucruri si sa imi ceara sfaturi in legatura cu diverse probleme personale. Asa s-a intamplat si saptamana trecuta, cand un prieten, R. mi-a scris intr-un mesaj, ca ar vrea sa ne intalnim la o cafea, si sa discutam despre o problema personala.

1M-am intalnit cu R. la o cafea, si mi-a spus ca are o problema in relatia de cuplu, din cauza faptului ca se simte mai tot timpul obosit, si nu prea mai este potent in pat. I-am spus ca cel mai bine ar fi sa ceara sfatul unui specialist, dar in acelasi timp nu strica sa incerce cateva remedii naturiste, care sa ii readuca energia si virilitatea de alta data.

Ar putea sa incerce o cura de tianli. Dupa o documentare serioasa pe internet, si auzind cateva pareri  de pe la diversi prieteni, se pare ca mai multi barbati folosesc tianli, acesta fiind un stimulent natural pentru potenta maxima si o erectie prelungita. Fie ca este vorba despre tianli fiole, tianli spray sau tianli tablete, este un remediu naturist extraordinar pentru ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune si impotenta sexuala, la un pret bun. Din ceea ce am citit, se pare ca tianli, nu este un remediu foarte bun doar pentru a trata impotenta sexuala, tianli ajutand si la ameliorarea tiuitului in urechi, insomnii si incaruntire prematura. O data ce ne-am documentat, nu a mai ramas decat sa cautam cea mai buna oferta, si am gasit tianli tablete la pret avantajos la planteea. Tot acolo gasiti si tianli fiole, tianli spray, si evident tianli tablete, la un pret mai mult decat avantajos. Pana la urma ce mai inseamna pretul, cand vine vorba de starea de bine, increderea in sine, si placerea din timpul actului sexual?

I-am spus lui R. ca merita sa incerce, deoarece la planteea am gasit mereu doar produse naturiste si bio, transportul este rapid prin curier, si poti plati ramburs sau online, fara alte batai de cap. I-am spus ca sunt curioasa, ce rezultate o sa aiba tianli pentru el, cred ca o sa rezolve in curand, o parte din problemele din relatia de cuplu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s