Arta, culoare si creioane

Zilele trecute, cand veneam de la munca, m-am intalnit cu o prietena in mall,Laura, cred ca nu ne-am mai vazut de cand a dat licenta la facultate,  asta insemnand cam acum 1 an. Am mers impreuna sa bem o cafea, si sa mai povestim despre una alta. Laura a fost la arte, este pasionata de desen, si ca orice artist, are mereu tot ce ii trebuie la ea in geanta, creioane colorate, tus, carbuni, grafit, planse, pentru ca niciodata nu stii cand si unde te loveste inspiratia. Nu prea am tangente cu arta, cu desenul, pictura, sau altele de genul  acesta, dar m-am laudat si eu ca mi-am luat candva creioane faber castell de cea mai buna calitate, nu pentru ca a dat talentul peste mine, ci pentru ca am primit cadou o carte de colorat pentru adulti, super draguta, cu multe flori si peisaje din natura. Cam la atat se rezuma talentul meu artistic la desen, pot sa colorez foarte frumos intre linii, fara sa le depasesc. Promit.
1Auzind despre isprava mea, Laura a inceput sa rada, spunand ca doar un pix faber castell, imi mai lipsea, poate vreau sa mai exersez si sa fac cateva schite la munca in masina, cat mai admir peisajul din imprejuri pe drum. Nu prea ma pricep eu la creioane colorate, sau ce este acela un pix faber castell, dar am spus ok, de ce nu? Laura mi-a spus ca inca din adolescenta folosea doar pixuri faber castell, fiind de buna calitate, atat pentru scris cat si schite. Un pix faber castell, este un pix cu un mecanism de buna calitate actionat prin apasare,corpul are forma triungiulara ce impiedica alunecarea pe masa si grosimea liniei este de 0,7 mm. Asta in cazul in care inca nu stiati ce este acela un pix faber castell.

Fiind in trecere prin zona, Laura mi-a spus ca a venit in mall, sa caute un set de creioane pentru colorat, intrucat vrea sa inceapa un nou portofoliu, si are nevoie de creioane colorate de cea mai buna calitate.Dar din pacate nu a gasit ce o interesa in mall, asa ca o sa isi cumpere de pe internet.Stie locul perfect de unde sa achizitioneze cele mai bune ustensile la un pret bun, cu transport prin curier rapid, si multiple modalitati de plata. Colorit, am raspuns eu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s