Si iarna e cald

Saptamana trecuta m-a sunat o buna prietena, Andreea, sa iesim la o cafea sa mai schimbam cateva cuvinte, pentru ca nu ne-am mai vazut de ceva vreme si are doar vesti bune, i-am spus ca mi-ar place sa iesim, insa nu am timp, ca sunt foarte ocupata cu jobul, dar ca putem sa iesim intr-o sambata oricand doreste. Zis si facut. Sambata ne-am intalnit in mall la o cafea, sa mai discutam despre una si alta, iar Andreea a tinut neaparat sa-mi spuna ca este foarte fericita de faptul ca in sfarsit a reusit sa isi cumpere o locuinta, si ca o poate aranja dupa bunul plac. Totodata, mi-a spus ca vrea cateva sfaturi in legatura cu o centrala de apartament electrica.

1Andreea mi-a spus ca si-a gasit un apartament intr-o zona buna a orasului, o zona noua, si ca singura modificare pe care doreste sa o mai faca este sa aiba o centrala electrica, se gandeste atat la pret, dar cat si la avantajele de a avea caldura atat cat doreste, dar si cand doreste. Fiind mai friguroasa de fel, o centrala electrica, si la un pret bun este cea mai buna solutie pentru ea. Iarna nu-i ca vara. Chiar daca aparatul de A.C. a venit primul, alaturi de celelalte necesare din apartament, trebuie sa se gandeasca si la o solutie termica.

Cu toate ca eu eram curioasa in special de cum a decorat sufrageria, dormitorul, sau ce culoare are faianta si gresia din baie si bucatarie, Andreea voia sa stie ce experienta am avut pana acum cu centrale electrice, daca am asa ceva, sau daca stiu pe cineva, specialist in centrale termice electrice. Am zambit, nu sunt inginer de profesie si nici instalator, dar se poate sa cunosc un prieten, care sa o ajute cu un sfat in legatura cu centrale termice electrice, si in functie de nevoi, precum marimea apartamentului, consumul de energie electrica, si amplasarea instalatiei, sa ii recomande mai multe centrale electrice.

I-am dat numarul de telefon al unui prieten, Marius, iar acesta i-a recomandat cu incredere cea mai buna solutie termica electrica de la berluni. Acesta este instalator de meserie, si recomanda tuturor clientilor sa apeleze la berluni pentru centrale termice, avand preturi avantajoase, garantie de durata, 5 ani garantie, si transport gratuit. Probabil stiti deja, cat de anevoios este sa te ocupi singur de transportul obiectelor voluminoase.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s