Care-i cartea ta de vizita?

Cred ca vineri dupa-amiaza, in timp ce veneam acasa de la munca, m-am intalnit cu Cristi, un bun prieten,fost coleg de facultate, si m-a invitat sa luam masa in oras si sa bem o cafea, ar avea ceva sa imi spuna.

1Cristi este un tanar antreprenor cu visuri marete, si in curand are de gand sa isi deschida o noua afacere.

In acelasi timp este artist, liber profesionist, si ii place sa picteze si sa se ocupe cu fel si fel de obiecte handmade. El se ocupa mai mult cu pictura decat pe partea de handmade, acolo cel mai bine se pricepe iubita lui, Anca. Cristi mi-a spus ca pentru a-si promova afacerea vrea sa investeasca cat mai mult in materiale de promovare, si vrea sa achizitioneze cat mai multe carti vizita. M-a intrebat daca pot sa il indrum si nu stiu din intamplare unde gaseste carti vizita la pret avantajos.

Pe langa faptul ca vrea multe carti vizita,  de preferat diferite dimensiuni carti de vizita, si sa fie carti de vizita ieftine, si de buna calitate, are nevoie sa lucreze cu o firma serioasa. Cristi nu vrea 10, 100 sau 1000 de carti de vizita ieftine, vrea cel putin 10.000 de carti de vizita. Acesta se gandeste ca cel mai bine isi poate promova afacerea calatorind, asa ca are de gand sa lase carti de vizita, peste tot pe unde calatoreste, in speranta ca asa o sa se faca cunoscut. De aceea vrea diferite dimensiuni carti de vizita, ca sa le imparta mereu pe cele potrivite. I-am spus ca stiu o locatie de unde poate sa faca rost de cele mai bune carti de vizita pret bun,  poate sa comande direct carti de vizita online, insa cel mai bine este sa ne informam. Am cautat rapid pe internet carti de vizita online, si carti de vizita pret, sa vedem ce gasim, si de ambele dati am ajuns in acelasi, loc, la headprint.

Acestia au peste 10 ani de experienta in productia de materiale de publicitate si print. Pe langa livrarea rapida express de 1-3 zile, si transportul rapid prin curier, este cat se poate de usor sa selectezi numarul de carti de vizita dorite, tipul acestora o fata/fata-verso, cu plastifiere sau fara, nimic mai simplu. Si numai bine, ofera si un voucher.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s