Remedii

Duminica, m-am gandit sa trec pe la mama, sa vad ce mai face, daca tot am dupa-amiaza libera, si asa din cauza serviciului ne-am vazut tot mai rar, si nici la telefon nu ne-am mai auzit asa des. M-am gandit ca ar fi perfect, sa trec pe la ea sa bem o cafea, si in drum sa caut sa ii aduc ceva dulce, adora dulciurile.

1Am ajuns la ea si s-a bucurat, enorm sa ma vada, atunci mi-am dat seama, ca probabil trecusera mai mult de 2 saptamani de cand, nu ne-am mai vazut, desi stam relativ aproape una de alta. Era totusi putin suparata, ceva nu era in regula. Stiind ca ma descurc rapid sa caut fel si fel de chestii pe internet, m-a rugat sa caut fibrom uterin,  daca pot sa gasesc detalii despre un tratament fibrom uterin, de preferat un tratament naturist si la un pret avantajos. Am intrebat-o  daca totul este in regula si de ce ar vrea sa caut detalii despre fibrom uterin, si mi-a ca matusa Anca, are nevoie de tratament fibrom uterin, aceasta fiind recomandarea medicului.

Am ramas putin socata de acest lucru, matusa Anca, fiind o persoana minunata, si care mereu avea grija de sanatatea ei. Imi aduc aminte, cand eram copil si mergeam in vizita la ea, imi facea toate poftele si mancam absolut toate bunatatile facute de mana ei. Inainte de a cauta un tratament fibrom uterin, m-am documentat putin despre ce este acest fibrom uterin mai exact, sa nu traiesc doar cu ce stiu din auzite.

Am gasit tratament fibrom uterin pe herbagetica.ro , si este si tratament naturist, la un pret avantajos. Totodata tot de aici am aflat mai multe si despre fibromul uterin.

Fibromul uterin este o excrescenta benigna a uterului.Acesta nu este asociat, de obicei, cu cancerul. De fapt, sansele ca acesta sa se transforme in cancer uterin sunt reduse. Aparitia unui fibrom trebuie tratata totusi cu seriozitate, iar tratamentele naturiste pot avea efecte extraordinare, contribuind la micsorarea sau chiar eliminarea tumorii.

Incidenta fibromului uterin este mare, trei din patru femei dezvoltand astfel de tumori benigne pe parcursul vietii. In cele mai multe cazuri, fibromul uterin nu vine la pachet cu simptome si nu necesita tratament. Totusi, atunci cand apar dureri, terapia medicala, procedurile chirugicale si o serie de tratamente naturiste sunt necesare pentru micsorarea sau eliminarea unui fibrom.

 

Avand in vedere de grija pe care mi-a purtat-o matusa Anca, cand eram copil, m-am gandit sa ii fac un bine, si i-am comandat personal tratamentul naturist. Am ales herbagetica pentru ca ofera tratamente naturiste, suporta platile cu cardul, si transportul este rapid prin curier. Cu siguranta nu vrei sa astepti saptamani intregi, atunci cand ai de urmat un tratament.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s