Iluzii platite

1

A trecut mai bine de un an de zile, de cand n-am mai vorbit cu Loredana o prietena care este model de videochat si castiga foarte bine la vremea respectiva. Astazi mi-a spus ca este top performer, si castigurile sunt si de 5 ori mai mari, iar programul de lucru este flexibil si  care nu presupune o norma de 4, 6 sau 8 ore. Lucreaza atat de acasa cat si de la studioul de videochat, astfel are suficient timp liber pentru ea. Stiu ca inca de la inceput s-a decis sa lucreze cu un studio renumit de video chat.

De multe ori Loredana mi-a spus de avantaje videochat si de faptul ca este un job care ajuta la intarirea increderii in propia persoana, si de faptul ca  motiveaza sa indeplinesti anumite teluri. Anterior nu puteai sa le dobandesti deoarece nu aveai o incredere sporita in tine, astfel incat unul dintre avantajele de a lucra ca model de videochat, este acela ca te ajuta la dobandirea unor cunostinte  phishologice valoroase in vederea interactionarii cu o diversitate de tipologii de persoane. Toate acestea devin realitatea datorita beneficii studio videochat Glamour.

Principalul avantaj sunt castigurile foarte mari, se castiga cel putin 1000 de dolari, chiar din prima luna, si este suficient sa lucrezi maximum 8 ore pe zi. Experienta nu este necesara deoarece modelele beneficiaza de training gratuit din partea unei echipe cu foarte multi ani de experienta in spate, in acest domeniu. Trebuie doar sa fii o persoana vesela, deschisa si sociabila. Aspectul fizic, chiar nu este atat de important, daca ai cele 3 calitati de mai sus. Videochatul in Romania, este complet legal, in ciuda aparentelor gresit intelese.  Videochat-ul este un job ca oricare altul, reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004. La Glamour Studio, modelele lucreaza doar in baza unui contract, castigurile fiind transparente si supuse impozitarii specifice. De asemenea intimitatea modelelor de videochat, este protejata 100% fiind un element esential noi.

Pentru o persoana tanara care vrea sa inceapa o cariera cu multe provacari, ambitioasa si care isi doreste sa faca performanta, avand avantaje videochat nenumarate. Mai multe detalii despre angajare, in prestigiosul studio Glamour se gasesc pe internet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s