Doar litere

A venit primavara, acum e frumos afara, e cald, oamenii incep sa iasa din casa sa se plimbe, este anotimpul perfect sa incepi o mica afacere de succes. Asa si-a spus si un prieten, care tocmai a pornit la drum cu o mica afacere, o firma de printing si nu numai. Rares a vazut cu ochii lui cat de mare este cererea de litere volumetrice, indiferent ca vorbim de litere volumetrice polistiren sau litere volumetrice luminoase, orice vrea sa inceapa o mica afacere sau vrea sa faca rebranding este interesat de litere volumetrice. Din aceasta cauza Rares vrea sa ofere servicii complete pentru litere volumetrice, executate profesional si la un pret accesibil tuturor.

1

Rares m-a invitat in oras la o cafea, sa imi spuna mai multe despre mica lui afacere si ceea la ce s-a gandit. Initial voia sa fie doar o simpla firma de printing, dar cum si el la randul lui avea nevoie de reclama, de niste litere volumetrice in fata firmei, si a stat sa caute saptamani bune pana a gasit pe cineva respectabil sa ii furnizeze litere volumetrice luminoase si litere volumetrice polistiren, exterior, interior la un pret bun, a regandit totul pe loc. S-a gandit ca poate sa faca mai mult.  Vrea sa ofere servicii de buna calitate si chiar mai bune decat cei care l-au ajutat pe el.

Rares mi-a spus ca a lucrat cu profesionisti. In primul rand firma cu care a lucrat, i-au oferit consultanta gratuita pentru a gasi impreuna o solutie optima pentru afacerea s-a si au fost foarte amabili sa il ajute cu orice informatii legate de caracteristici ale produslui dorit. Se pare ca avea si de unde sa aleaga. Chiar daca vorbim de litere volumetrice, realizate din profile de aluminiu sau litere volumetrice polistiren extrudat, avem mai multe categorii, cand vine vorba de tipul de iluminare ales. Nu vorbim doar de litere volumetrice neluminoase si luminoase, vorbim de litere volumetrice luminate in fundal, dotate cu tub neon, luminate din fata, sau litere volumetrice luminate atat din fundal cat si din partea frontala. La inceput pare ca totul este foarte simplu, dar situatia poate sa fie putin mai complexa. Iar pentru asta exista consultantii care stiu sa recomande intotdeauna solutia optima. Rares a precizat si ca totul a decurs foarte rapid, producatia, livrarea cat si montajul literelor volumetrice, nu a durat mai mult de 48-72 de ore.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s