Succesul unei echipe

In fiecare dimineata ne trezim, bem cafeaua si mergem la serviciu. Privat sau la stat, incercam sa fim cat mai productivi si sa depasim cu succes fiecare target, plecam acasa linistiti si stim ca la final de luna urmeaza si salariul, si la asta se limiteaza tot. Dar am petrecut macar cinci minute sa ne gandim ce se intampla in spatele muncii noastre? Cum este maganageriat registrul general de evidenta al salariatilor? revisal.

Aici intra in scena Teamnet. Teamnet  sunt cei care au dezvoltat registrul general de evidenta a salariatilor prin care sunt administrate datele tuturor angajatilor din Romania, sub atenta coordonare a d-lui Bogdan Padiu, CEO-ul companiei. Este vorba despre un sistem informatic integrat foarte complex si bine pus la punct. Solutia  Revisal comunica cu sistemul de evidenta a populatiei, sistemul Casei Nationale de Pensii Publice, Sistemul National de Vize, bazele de date ale municipalitatii locale, Oficiul Roman pentru Imigrari si multe alte sisteme. In fiecare zi sunt gestionatate peste 10.000 de raportari introduse in sistem de catre cei peste 400.000 de angajatori care utilizeaza sistemul foarte performant oferit de Teamnet. Solutia Revisal, apartinand Teamnet ofera o multitudine de functionalitati, cea mai importanta fiind sustinuta de aplicatiile desktop personalizate pentru managamentul si raportarea resurselor umane, dar si de foarte multe analize, analize de planificare si evaluare, analize factori de risc, securitatea datelor, raportarea datelor, si altele.

De asemenea este vorba si de beneficii precum: realizarea de noi instrumente si politici guvernamentale anti-coruptie; sporirea veniturilor la bugetul de stat; eliminarea completa a documentelor pe format de hartie…Solutia registru angajati, Revisal, de la Teamnet, este o solutie performanta ce nu trebuie sa lipseasca nici unei organizatii sau guvern.

 Conform declaratiilor d-lui Bogdan Padiu, CEO-ul Teamnet Group, „Organizatiile au inceput sa fie tot mai constiente de nevoia de a inlocui investitiile in capital cu achizitia de servicii”. Tot mai multe organizatii sunt in cautare de servicii de consultanta.

Domnul Bogdan Padiu, prezent in cadrul evenimentului fonduri Europene 2015-2020,  a prezentat oportunitatile pentru mediul de business in contextul noilor linii de finantare europeana si a subliniat nevoia de a inlocui investitiile in capital cu achizitia de servicii.Astfel pe piata locala, organizatiile publice si private au inceput sa fie tot mai constiente de nevoia realizarii acestei tranzitii.

Tehnologia cloud, de exemplu, le permite organizatiilor sa devina mai competitive, sa fie mai agile si sa se dezvolte mai rapid. Prin Ymens, una dintre companiile din grupul Teamnet,  organizatiile publice si private pot accesa solutii de cloudsourcing, adica aplicatii cloud impreuna cu servicii, fara sa investeasca in infrastructura IT, spune domnul Bogdan Padiu.Teamnet Group are o experienta de peste 8 ani in furnizarea de servicii de consultanta pentru obtinerea finantarii și implementarea proiectelor din fonduri europene. In prezent, Grupul Teamnet are birouri in 6 tari si desfasoara proiecte de anvergura in alte 10.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s