Mai sus!

M-am intalnit cu un prieten care tocmai ce si-a terminat de ridicat casa, impropiu spus casa, fiind vorba de o vila impunatoare de aproape 700mp. Aceasta vrea si tine neaparat ca sa fie o vila moderna, smart, asa cum numai in filme mai vezi. Sebastian este un barbat foarte harnic si inteligent. Acesta ar vrea sa aiba scari rulante si trotuare rulante interioare, insa sa fie si la un pret accesibil, daca nu tii cont si de pret, nu iti faci o asemenea casa. Scara rulanta de interior, nu ar vrea sa ii lipseasca.

1

Sebastian este un om foarte ambitios si este innebunit dupa tot ceea ce inseamna scari rulante, trotuare rulante, sisteme automatizate si tot ce este controlat electric si electronic de la distanta. Daca poti sa aprinzi luminile, sa deschizi usile, geamurile, si sa dai drumul la muzica din telefonul mobil, atunci vorbim de casa perfecta pentru el. Este totusi un om foarte ocupat si m-a rugat pe mine sa ma uit pe internet si la magazinele de specialitate sa verific cateva preturi, sa vad cam cat l-ar ajunge o scara rulanta pentru interior, dar si o scara rulanta pentru exterior, ca sa aiba acces direct la mansarda, tocmai de jos de pe terasa. Chiar daca isi doreste o vila moderna, Sebastian este totusi chibzuit cu banii, dupa cum am mai spus si nu vrea sa plateasca un pret prea mare, pentru ca are planuri mari, si daca nu esti un contabil bun, nu reusesti. Acesta ar vrea sa aiba si trotuare rulante in curte, insa totul se face in functie de buget, prioritar este interiorul, nu-l intereseaza sa vada altii, ca are trotuar rulant in curte, dar macar un trotuar rulant tot ar vrea sa aiba si acolo.

Intreband totusi de unde i-a venit ideea nebuna cu scari rulante, trotuar rulant si alte minunatii, acesta mi-a spus ca a vazut casa unui bun prieten din Geneva si a ramas de-a dreptul impresionat, o adevarata opera tehnologica. De cele mai multe ori, doar in spatii publice si companii mari, intalnin asemenea tehnologie.

I-am spus ca am gasit 2 modele de scari rulante si un model de trotuar rulant.
Toate modelele de scari rulante si trotuare rulante pentru interiorul si exteriorul cladirilor sunt performante, fiabile si adaptate la nevoile constructiei, insa cel mai bine ar fi ca Sebastian sa apeleze la consultanta din partea firmei, pentru visul sau de a avea o casa smart. Este alegerea cea mai buna, avand in vedere ca firma pe care am gasit-o ofera consultanta, intretinere, si tot ce are nevoie, ca lucrurile sa mearga perfect.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s