Green coffee

Vorbeam zilele trecute cu cateva colege de munca, ca am inceput sa ma satur de gustul cafelei pe care o servim zi de zi la munca, parca as vrea sa mai incerc si altceva. Eu vreau sa incerc o cafea verde le-am spus! O cafea verde macinata. Zis si facut, cand am ajuns acasa de la munca, era deja tarziu, am fost in tura de amiaza, dar eu cautam cafea pe internet, cafea verde, voiam sa vad cat costa o cafea verde de la planteea, am auzit ca aceasta ar fi cea mai buna.

1

La cea mai simgpla cautare pe internet, cu cafea verde pret, brusc se inunda pagina cu rezultate si vezi tot felul de firme producatoare de cafea verde, ambalaje frumos colorate, si cand mai vezi si un sac cu cafea macina si langa cateva boabe, parca deja ii simti aroma pe buze, simti cum iti stimuleaza sinusurile si iti mai doresti o ceasca cu licoarea magica. Sunt sigura ca si voi ati vrut sa incercati macar o data o cafea verde macinata. Va spun ca este foarte buna si este recunoscuta. Cafeua verde cu propietatile ei extraordinare este foarte buna pentru slabit. Este usor sa te interesezi si sa te infornezi de cafea verde propietati. Si nici nu este scumpa. Am gasit foarte usor, cafea verde pret redus pe internet si era chiar foarte buna si aromata, cafea verde macinata.

Le-am adus si colegelor la munca si au fost foarte incantate de gust dar si de propietatile deloc de neglijat. Recomand sa cititi despre cafea verde propietati, ajuta foarte mult organismul, este buna pentru intarirea imunitatii. Cafeaua verde, neprajita, este unul dintre cele mai interesante ingrediente recomandate in curele de slabire. Beneficiile cafelei verzi se datoreaza cofeinei si acidului clorogenic prezente in concentratii mai mari decat in cazul boabelor de cafea prajita. Cofeina din cafeaua verde ajuta la imbunatatirea memoriei, a timpului de reactie si a concentrarii. Incearca si tu cafeaua verde si bucura-te de beneficiile ei!

Va recomand si voua sa incercati o cafea verde macinata. Eu am comandat online,am platit  usor si repede cu cardul, iar in nici doua zile, savuram o ceasca de cafea verde, foarte aromata.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s