Credite

Nu stiam cine ma suna vineri seara, nici nu ajunsesem bine acasa, de la munca si ma suna o prietena, foarte fericita, ca in sfarsit a reusit sa isi ia carnetul de conducere. A spus ca sambata e zi de petrecere si ca sambata seara, ne invita pe cativa prieteni in oras, sa ne faca cinste. Adela mai are nevoie totusi de niste bani sa isi cumpere o masina. Nu vrea o masina de lux, sau pretentioasa, vrea o masina mica, fiabila si modesta. A vazut o masina second-hand, a negociat, dar tot ar mai avea nevoie de niste bani, aproape 2000 de lei si ar fi tentanta sa isi ia un credit cu buletinul.

1

Am iesit pana la urma in oras, ne-am distrat, si a doua zi, m-a intrebat daca nu cumva stiu de unde ar putea incerca sa ia un credit cu buletinul. Are nevoie de bani destul de repede, cel cu care a vorbit de masina, nu vrea sa o astepte prea mult, asa ca este grabita sa ia un imprumut rapid cu buletinul. La prima vedere nu stiu exact de ar putea sa ia un credit cu buletinul, adica mai am prieteni care stiu ca in trecut au luat un imprumut rapid cu buletinul, dar au trecut cativa ani, nu cred ca mai este valabil. Ca intotdeauna cel mai bun prieten, ne este internetul, am cautat sa vad ce rezultate gasesc pentru rata doar cu buletinul, si urma sa ne informam. Nu merita sa bati drumul prin oras dintr-o parte in alta. Inseamna pierdere de timp, pe care nu il are, si nici banii care ii cheltui pe drum, nu merita. Cel mai eficient este sa cauti direct pe internet, sa intri si pe diferite forumuri sa mai cauti pareri si afli de unde este cel mai bine sa iei un imprumut rapid cu buletinul.

Am reusit sa gasesc mai multe recenzii pozitive pe un forum IT, unde mai multe persoane au spus ca de cate ori pun ochii pe ceva, si au nevoie de bani rapid, fac o rata doar cu buletinul, si primesc banii in cont cat ai clipi. Aplici direct online pentru credit, ai nevoie de o copie dupa buletin si una dupa extrasul de cont, si in 2 ore ai banii in cont. Nimic mai simplu, totul doar cu 2 acte. Mai mult decat atat, nu exista comisioane, iar dobanda este fixa pe zi, si toate costurile sunt la vedere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s