Nokian

M-am intalnit cu un prieten la o cafea si mi-a povestit ce a patit saptamana trecuta, cand se intorcea acasa cu masina personala de la serviciu. Suficient ca vremea era nefavorabila si pe jos era polei, acestuia i-a explodat un cauciuc chiar in mers. A avut mare noroc, ca nu avea viteza, si-a scapat doar cu o sperietura zdravana, dupa ce a intrat cu masina in sant. De vina au fost anvelopele uzate si de calitate indoielnica, de atunci insa, a spus ca nu vrea sa mai faca rabat de la calitate. A intrat pe internet, s-a documentat si dupa ce si-a facut foarte bine temele, a facut o alegere inteleapta, anvelope nokian.

1In ceea ce priveste anvelopele de iarna, dupa indelungi cautari pe forumuri si opinii de la service-uri auto, acesta a concluzionat ca nokian este cel mai mare specialist privind anvelopele de iarna. Nu a mai amanat nici macar o zi si deja s-a pus pe cautat anvelope nokian. Cu siguranta nu te joci, spune Alexandru acum, dupa ce a fost patit, nu vrea sa mai repete experienta ce s-ar fi putut termina intr-un mod mult mai dramatic. Cu toate astea Alexandru din fire este un om foarte calculat si-a cautat cu mare atentie cel mai bun pret pentru anvelope nokian. Nu-i usor sa gasesti cauciucuri nokian.Cauciuri nokian, au doar cei ce promoveaza calitatea, nu se gasesc oriunde, la orice magazin de anvelope de marginea drumului.

Alexandru are noroc totusi. A prins o promotie in care daca achizitionai o pereche de anvelope iarna nokian, primeai o reducere substantiala pentru setul de anvelope nokian de vara. Mai mult decat atat comerciantul respectiv ofera si posibilitatea platii in rate a anveloper si optiunea de hotel anvelope, prin care ei iti pastreaza anvelopele de vara pe perioada sezonului rece si invers, sau anvelopele vechi de care inca nu vrei sa te desparti. Asta da oferta! Anvelope iarna nokian cu posibilitatea platii in rate a acestora, reducere pentru setul de anvelope de vara si gazduire pentru anvelopele potrivite celuilalt sezon sau vechile anvelope. Am omis faptul ca acestia ofera si mobile service, prin care o echipa se deplaseaza la domiciliu si iti schimba vechile anvelope uzate cu cele noi. Ce sa mai, nu ai ce sa iti doresti mai mult de atat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s