Rezidential

Cu toate ca nu lucrez in imobiliare, de doua saptamani aud acelasi lucru in fiecare zi , de la o colega. Ca nu isi mai suporta vecinii, zgomotul infernal pe care acestia il fac, si vrea neaprat sa se mute intr-un cartier rezidential, si de aici povestea continua. Sa fie un apartament 2 camere? Sau un apartament cu 3 camere? Dar cum e mai bine ?

1

Sa caute un apartament de inchiriat sau sa apeleze la un credit, pentru ca a gasit un apartament de vanzare bucuresti 2 camere, la un super pret. Am impresia ca lucrez in imobiliare, dar ironia face, ca nu stiam de acest lucru pana acum doua saptamani. Pana intr-o zi, cand deja m-am saturat sa aud acelas lucru zi de zi de la Gabriela, si i-am spus sa intre frumos pe nuscocitta.ro, acolo gaseste tot ce vrea ea, este un complex rezidential nou, cochet, si cu preturi accesibile pentru tineri.

Saraca nu stia daca sa-mi multumeasca sau nu, observand ca eram vizibil deranjata de faptul ca in birou am auzit aceeasi poveste 2 saptamani la rand. Si totusi ma intreaba inca o data. Dar sigur e cartier rezidential? Si au apartament 2 camere sau apartament cu 3 camere? Da, raspunsul este da, au orice doresti in portofoliu. In avans i-am raspuns ca au si apartament de inchiriat, insa au si cel mai frumos apartament de vanzare bucuresti 2 camere. Daca alege acel apartament la ultimul etaj, are vedere asupra a tot bucurestiului si ce inseamna cartier rezidential. I-am spus ca merita sa incerce, fiind un complex rezidential nou. E mult mai ok, sa alegi sa stai intr-un complex rezidential nou, care are toate instalatiile noi, instalatia electrica, termica, bine puse la punct, vorbim de apartamente izolate termic, care sunt foarte economice cand vine vorba de incalzire, dar in primul rand ca stii ca nu te vei trezi cu surprize, cum patesti cand alegi sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament intr-un bloc vechi, unde nu te-ai mutat de nici 3 saptamani, dar s-a spart deja o teava,si vecinii refuza sa coopereze. Intr-un cartier rezidential ai toate avantajele. Vorbim de un cartier curat, cu locuri de parcare, iluminare buna,preturi accesibile pentru tineri, si nu intalnesti aproape de loc, locatari care sa deranjeze. Cartierele rezidentiale au si avantajul ca ai tot ce iti trebuie in apropiere.

Aici vorbim de acces catre mijloacele de transport in comun, educatie, sanatate, parcuri sport si shopping.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s