Profesionisti

Zilele trecute am iesit cu un prieten, Vlad, la o cafea sa avem o discutie legata de domeniul IT si vanzari. Vlad voia demult timp sa puna pe picioare o firma ce se ocupa in special cu comertul online, si ca orice magazin online, prima si cea mai mare grija este sa ai un site, si pe cineva capabil sa il administreze. Dupa o analiza amanuntita a pietei, Vlad a mers pe mana Ymens Teamnet.

1.jpg

Deci in urma unei analize amanuntite care a durat cateva luni de zile, Vlad a ajuns la concluzia ca ymens, sunt cea mai buna solutie pentru compania sa, acestia reusind sa ii ofere cele mai bune solutii cloud, pentru nevoile sale. Este bine de stiut ca ymens sau ymens teamnet, au experienta de cativa ani buni in acest domeniu si a trecut ceva timp de cand au lansat eMagazin, o solutie ideala prin care companiile isi pot deschide un magazin online, pentru a-si completa portofoliul de canale de vanzare. Cand vorbim de un magazin online, este clar ca avem nevoie de cele mai bune solutii cloud, si nimic nu este lasat la voia intamplarii, si trebuie sa mergem pe o mana buna, cum ar fi ymens, teamnet.

Ca sa reusesti sa faci treaba in acest domeniu, Vlad mi-a spus ca ai nevoie de solutii de email, facturare, intranet si office 365,fara doar si poate, acestea iti sunt servicii nelipsite. Cea mai buna solutie pentru el, fiind teamnet romania.

Cel mai bucuros este ca a reusit sa puna bine la un punct, un site nou, cu ajutorul teamnet romania. Ymens au forte multe beneficii: ofera o foarte buna gestionare integrata a activitatii de comert online, un design customizabil pentru maximizarea potentialului de vanzare, alaturi de plati online si facturare automata, si bineinteles maximizarea vanzarilor printr-o mai mare vizibilitate online, optimizare avansata SEO.

Daca a fost o vreme cand oamenii preferau sa mearga prin magazine si sa stea la cozi, in aceste vremuri putem spune ca lumea se schimba si comert electronic in cloud, este viitorul.Se preconizeaza ca, in urmatorii 4 ani, romanii vor cheltui în total peste un miliard de euro in cumparaturi online. Ceea ce inseamna ca este un moment propice pentru companiile mici si mijlocii sa investeasca in e-commerce in cloud. Asta a facut si Vlad, iar acum asteapta sa culeaga roadele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s