Ochii mici, literele mari…

De cateva luni bune am lucrat la un proiect mare pentru mine, voiam sa pun pe picioare o cafenea, ceva deosebit, cum nu mai exista in oras. Am prospectat piata, mi-am luat notite si am trecut la treaba. Am stiut inca de la inceput ce anume vreau, asa ca singur m-am ocupat de nume, logo, slogan, aranjari interioare, si tot ceea ce este necesar. Desigur, am avut si nevoie de ajutor. De exemplu, pentru logo, m-am ocupat personal cu creatia acestuia, insa voiam sa fie ceva fin dar si usor de montat, niste litere volumetrice polistiren, voiam un logo format din litere volumetrice luminoase, asa ca am apelat la profesionisti. Am luat literele volumetrice Headprint.ro, si am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura.

6

M-am interesat cu atentie despre litere volumetrice luminoase, si am cautat de sute de ori litere volumetrice pret pe internet, ca sa gasesc cea mai buna oferta in raport calitate/pret. Cand vrei sa pui pe picioare de la zero o cafenea, trebuie sa ai ambitie dar si bune cunostinte manageriale si de contabilitate, nu poti sa ripisesti banii. Am stat cam 2 luni pana acum litere volumetrice polistiren asa  acum mi-am dorit sa fie, litere volumetrice luminoase, dar am reusit sa am cel mai reusit logo cu putinta. Dar repet, ca sa gasesti exact ceea ce cauti, trebuie sa cercetezi mult, pana gasesti litere volumetrice pret decent. Am gasit o oferta de nerefuzat, pe langa preturile corecte, beneficiam si de un discount in valoare de 10% pentru comenzile online si transport gratuit.

Pentru interior am vrut ceva in genul steampunk, este unicul si singurul meu stil favorit. Am vrut sa am numele si in interior peste tot, si scris in toate formele si culorile posibile. Pentru interior insa, am ales sa folosesc print digital, fiind o solutie mult mai eficienta, fiind o adevarata rezolutie in industrie. Mi-am gasit si stafful in mare parte. Mai am nevoie totusi si de schimbul doi pentru barman, ospatari si bucatar. Acesta fiind un detaliu pentru care nu prea am acordat mare importanta. Pana la urma, oameni voi gasi. Cel mai important pentru mine era sa reusesc sa pun pe picioare toata fatada, si cum prima impresie conteaza, am insistat si voiam sa am cel mai bun logo, care sa atraga toate privirile. De aceea am stat foarte mult si am cautat specialisti, pentru ca am vrut cele mai bune litere volumetrice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s