Infinit fara sfarsit

396952_313735805327516_277498740_n

Ai vrea sa te simti intreaga, dar pana si infinitului ii lipseste sfarsitul. Si atunci cum?

Transformi oameni in povesti, iar viata ta devine cea mai buna poveste. Un tapet colorat cu amintiri frumoase, iluzii, dezamagiri, lacrimi si zambete. Nu e ca si cum poti invita strainii sa asiste la o galerie atat de personala. O vizitezi doar tu din cand in cand si te bucuri de ceea ce ai devenit.

Nu stiai sa pleci, acum insa calci apasat si nu mai privesti inapoi. Tii ochii larg deschisi si zambesti fara urma de regret fata de slabiciunile tale. Iubeai ideea a ceea ce ar fi putut deveni oamenii din jurul tau, dar uneori diamantul e doar o sticla bine slefuita. Indiferent pe cate parti o intorci intr-un final se va sparge. Cu ea si visele tale. Si schitezi unele noi, le dai viata si prinzi aripi.

Nu stii sa fii subtila. Aduci uragane in vietile celor ce ti-au promis basme. Distrugi tot si lasi doar ruine in urma. E normal. Nu-mi poti promite un basm si sa-mi oferi un cosmar. Nici eu nu-ti pot promite ca nu voi aduce furtuni in viata ta dupa ce vei face asta.

Inveti sa minti la fel de frumos ca celalalt. Il faci sa se simta special, il plimbi prin labirintul sufletului tau si apoi il transformi intr-o amintire. Nu are rost sa gasesti un om deja pierdut. Tu te-ai gasit de-atatea ori. Zambesti atat de sincer incat ceilalti confunda iadul tau personal cu un paradis.

Cerusei o ora moarta careia sa-i dai viata. Te-ai fi intors in timp atunci sa faci totul altfel. Te-ai fi intors doar sa te mai gasesti o data. Fericirea, draga mea, nu te-ar multumi niciodata. Iti place prea mult sa-ti transformi castelul in ruine doar pentru al construi din nou. De fiecare data te intorci alta si de fiecare data astepti dezastrul cu bratele larg deschise.

Iti repeti greselile cu zambetul pe buze si nu ai nici macar un regret.

Advertisements

4 thoughts on “Infinit fara sfarsit

  1. S-ar putea să vă intereseze!
    Dacă doreşti să urmăreşti “Dicţionar Sexualitate”, adesa noastră e aceasta: https://dictionarsexualitate.wordpress.com/
    Vă aşteptăm în grupul nostru de bloggeri, cititori, comentatori!
    Dacă mesajul nu este conform opţiunilor dvs., vă rugăm să-l ignoraţi.
    Dacă proiectul vă place, vă rugăm să-l faceţi cunoscut şi prietenilor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s