Black Jack

burning_a_memory_by_beyondimpression-d4p6lx8-1

Uneori imi vine sa tip. Dar prefer sa tac. Ce rost are tonalitatea in urechile unui surd? Uneori e mai bine doar sa zambesc si sa vad daca mai am ruj pe buze. Unii oameni nici macar nu merita sa le adresezi cuvinte. Pentru ei semnele sunt suficiente. Ai fost un nu stiu ce. Ai fi putut sa fii ceva, dar totul in viata se intampla cu un scop.

Sunt un dezastru cu o inima ce inca mai bate. Imi plac apusurile, imi plac povestile cu un end si-mi place sa fiu de cealalalta parte a podului cand arde-n flacari. Te privesc in ochi, iti zambesc, si-aprind focul. Las totul sa arda: amintiri, zambete, lacrimi, imaginea ta si imaginea a ce-am fi putut fi.

Ai crezut ca poti face ce vrei. Bineinteles ca poti. Doar ca, te rog, fa-o cu cineva care nu stie jocul. Tu nu esti pregatit pentru cineva ca mine. Tu nu stii sa construiesti un pod, cu atat mai putin sa-l arzi. Eu iti construiesc podul azi si maine-l ard din temelii doar pentru a-ti arata ca pot. Unii oameni pur si simplu nu-si asuma riscuri, eu imi asum atat de multe doar pentru ca stiu ca nimic nu ma mai poate ingenunchea.

Sentimenteleā€¦ Doar riscuri de moment. E ca la black jack. Te pierd la prima mana, iar la a doua sunt de cealalta parte a mesei. Iti impart cartile si ma asigur ca nu ai sa mai castigi vreodata in acest casino. Doar sclipirea ochilor mei mai atesta amintirea ta. Noptile nedormite o vor frange-n doua si-atunci va ramane doar praf in urma noastra. Credeai ca-mi va fi frica, te asteptai sa renunt, credeai ca ascult ce zici. Nu poti sa-ti asumi tu ce voi face eu. Nu mi-a fost nici frica, nici n-am renuntat si nici n-am ascultat.

Ador ce ramane la final. Tot dezastrul unui suflet, ruinele unui castel mult prea gol si lacrimi ce spala podele murdare de-atata indiferenta. Ador ca-n toata dezordinea asta stau in fata oglinzii, aplic aceeasi culoare sangerie pe buze, aleg cele mai frumoase desuuri, intind dressurile pe picior, imbrac aceeasi nuanta preferata de negru si-ncalt cele mai inalte tocuri. Astept apusul, aleg masca potrivita si distrug suflete la fel cum am facut-o si pana acum.

Nu poti primi raspunsuri de la oameni carora le place sa lase semne de intrebare. Nici macar nu le-astepti. Iti uiti si dor, iti uiti si suflet si amintiri si vise in spatele cortinei. Pasesti apasat pe scena si-ti joci rolul vietii tale. Adaptezi piesa si devii propria-ti eroina. Tu mi-ai aratat ca nu-ti pasa asa ca-n ultimul act ti-am demonstrat ca piesa poate avea succes si fara tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s