Despre diabet

Stiati ca Romania se situeaza printre tarile cu cea mai mare prevalenta a diabetului zaharat din Europa (11,6%), cap de lista fiind Turcia (14,85%) ? In Romania una din 11 persoane sufera de diabet. Ce presupune tratamentul pentru diabet și ce trebuie să facă cei care suferă de această boală? citeste mai multe despre diabetul de tip 2 pe favio.ro 

4De curand am inceput sa ma interesez tot mai mult despre acest diabet de tip 2, deoarece tot de curand si o persoana foarte apropiata mie, a aflat ca sufera de diabet de tip 2 si de atunci am inceput sa caut tot mai multe informatii pe internet si pe Favio.. Pur si simplu te trezesti intr-o  dimineata, care oricare alta, iti bei cafeaua, aprinzi o tigara, eu asa fac, si te gandesti sa faci o vizita la medic, pentru ca nu mai stii ce e cu tine.  De la un timp urinezi tot mai frecvent, ai o senzatie crescuta de foame,chiar daca abia te-ai ridicat de la masa, iti este mereu sete si este posibil sa fi scazut si in greutate. Deci cam acestea simptomele care pot sa apara din  cauza unui stil de viata sedentar, dietelor, fumatului sau a nivelului ridicat de colesterol.

Din fericire exista posibilitatea de vindecare diabet tip 2 si tot ce trebuie sa facem este urmam un tratament diabet tip 2, specific. Dupa ce am consultat Favio si mai multi medici, am aflat ca diabetul de tip 2  este tratat cu medicatie orala pentru o perioadă lunga de timp, el necesitand aportul extern de insulina, doar din momentul in care tratamentul oral nu mai este eficient in controlul concentratiei glucozei din sange. Pentru vindecare diabet de tip 2, o sa actionam cu medicare orala pentru o lunga perioada de timp si acesta o sa fie cel mai eficient tratament diabet tip 2, la care putem apela.

Ce putem face pentru tinerea sub control a diabetului ? Trebuie sa ne schimbam stilul de viata, daca este unul nesanatos si sa avem grija la mentinerea glicemiei ca aceasta sa fie la un nivel normal. Exercitiile fizice constituie un capitol esential si de asemenea este important si un regim alimentar, care vizeaza pierderea in greutate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s