Sisteme gastro

Joi a fost o mica adunare in familie, mai precis am participat eu, mama mea si fratele meu. Acesta ar vrea sa inceapa o afacere, alta decat afacerea familiei, si sa porneasca singur la drum cu o patiserie sau o pizzerie. Este un gest indraznet, dar nimic nu este imposibil. Eu i-am spus din start, ca ii urez mult succes. Acesta a ales deja spatiul, insa acum se gandea la aparatura. Din auzite cele mai bune cuptoare de pizza, cuptoare de patiserie, sau orice cuptor de buna calitate, se gaseste la Dactrust. Preturile pentru toate cuptoarele si aparatura este foarte mare, deoarece in pizzerie sunt cuptoare de pizza speciale  ce sunt extraordinar de scumpe, insa spune fratele meu, la Dactrust tot ce tine de cuptor, cuptoare pentru pizza si cuptoare de patiserie, pretul este mai mic.

1A gasit aici un cuptor cu sistem de coacere conveior, electric, 36,81 kW. Acesta include suport; este realizat complet din otel inoxidabil; are control electronic; camera de coacere este mare, are dimensiunea de 100x130x10cm; viteza benzii cuptorului cu sistem de coacere conveior, ajustabila iar temperatura este ajustabila electronic atit pentru partea superioara cit si pentru cea inferioara
max.. temperatura : 320°C, mai mult sau mai putin important, insa suprinzatoare este greutatea cuptorului, doar 468 de kg. 🙂 Insa transportul este asigurat.

I-am spus sa caute foarte bine pe internet si nu numai, cu atentie tot ceea ce are nevoie si sa aleaga ceea ce crede ca este mai bun, avand in vedere ca este o investie mare si de lunga durata, ce nu se amortizeaza foarte usor. Trebuie sa treaca multi ani, pana isi va recupera investitia. El mi-a spus ca tot la Dactrust a gasit si cuptoare de patiserie rotative sau statice pe care le vezi in patiserii mari, dar exact ca cele pe care le vezi in patiserii mari,la un pret convenabil, si se pare ca merita sa cumpere toate cuptoarele de la Dactrust.

La un moment dat, mama a spus, ca am discutat suficient pentru o singura zi, despre ideea fratelui meu, de a incepe de unul singur o afacere, si ne-a invitat sa servim o portie din noua ei reteta de prajituri ce sunt gata rapid. O prajitura absolut delicioasa, in forma de stea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s