Certificari si profesionalism

3A fost o perioada destul de aglomerata la munca sedinte peste sedinte si o perioada de training, am asteptat cu nerabdare un weekend in care sa pot sta linistita. Cum zicala spune “ca dupa munca, si rasplata” am iesit cu un prieten in oras, din intamplare chiar seful meu, sa luam masa impreuna si sa mai discutam. Bineinteles ca distractia nu a durat mult. Acesta mi-a spus ca trebuie sa faca ceva cu un anume certificat ISO 9001 prin Royalcert, pentru ca firmei sa ii mearga mai bine.

Vrei ca o companie sa urmeze drumul spre succes sau mentinerea la standarde inalte? Atunci ai nevoie de certificare ISO. Acest lucru presupune lucrul in cadrul unui sistem de management bine definit si functional. Asadar, certificarea sistemului de management al calitatii implementat in cadrul unei companii constituie o decizie strategica in drumul spre excelenta. ISO 9001 constituie cadrul pentru orice organizatie care doreste sa demonstreze conformitatea prin certificarea cu organisme de terta parte.

Alexandru mi-a spus ca avem nevoie neaparat de aceste certificare iso, iar Royalcert.ro este organism de certificare ISO, acestia sunt experti, si trebuie sa apelam la ei. Certificare ISO inseamna pentru orice tip de companie dovada ca sistemul si politica interna indeplineste standarde internationale. Dispunand de un astfel de sistem de management furnizarea continua de servicii si produse ale caror calitate nu se mai pune la indoiala, este de la sine inteleasa. ISO 9001 constituie cadrul pentru orice organizatie care doreste sa demonstreze conformitatea prin certificarea cu organisme de terta parte.  Acesta demonstreaza capabilitatea organizatiei de a furniza produse care indeplinesc cerintele clientilor si cele de reglementare aplicabile, avand drept scop cresterea satisfactiei clientilor; Considera procesele in functie de valoarea adaugata; Promoveaza necesitatea analizei rezultatelor in ceea ce priveste performanta si eficacitatea proceselor;; Promoveaza ideea imbunatatirii continue a proceselor pe baza masurarilor obiective; si este aplicabil oricarui tip de organizatie. Un sistem de management al calitatii certificat demonstreaza angajamentul organizatiei pentru calitate si satisfactia clientului. Increderea in capacitatea de a produce “calitate” a unei organizatii este premiza pentru o relatie de durata, reciproc benefica, cu toti clientii organizatiei.

Bine ca intr-un final a venit si mancarea, altfel deja adormeam la masa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s