Castiguri substantiale

1

A trecut ceva vreme de cand nu am mai vorbit despre tranzactionari, profit si multi, foarte multi bani. 🙂 Mereu incerc sa gasesc platforme noi si sa ma perfectionez in ceea ce inseamna tranzactiile, si asa impreuna cu cateva recomandari din spate, de la cativa prieteni am aflat de Nuntius.

Nuntius este o companie privata de servicii de investitii financiare sub supravegherea Comisiei Pietei din Atena, fiind in acelsi timp membru al Bursei de Valori Din Atena (A.S.E.), atat in piata valorilor mobiliare cat si in piata instrumentelor derivate. De retinut, compania Nuntius este de asemenea un membru al Fondului de Garantare Comun (G.F.) pentru asigurarea serviciilor de investitii.

Pentru cei pasionati de oportunitati, investiiile inteligente reprezinta o parte indispensabila din viata acestora, si folosind o intuitie bine dezvoltata profit mereu de rezultatele previziunilor pentru a obtine maximum de profit. Nuntius Romania ofera cele mai bune conditii si preturi pentru investitorii la Bursa de Valori dein Atena, cat si pentru pietele straine, fie direct, fie prin intermediul parteneriatelor, oferind acces la o varietate de produse precum actiuni, indici bursieri ,instrumente derivate, marfuri, obligatiuni,  perechi valatare, si toate celelalte produse de pe piata valorilr mobiliare, de la ora 09.00 pana la ora 23.00, cand piata din America se inchide.

Inainte sa ne apucam propiu-zis de tranzactii, recomand tuturor sa arunce macar un ochi, chiar pe ambii peste bazele tranzactionarii pentru a intelege notiunile de baza la tranzactionarii online. Pe Nuntius, gasiti mai multe despre ce inseamna bazele tranzactionarii. Este important sa cunoastem notiunile de baza ale tranzactionarii online si indicatorii de care trebuie sa tinem cont in strategia de tranzactionare, pentru a ii putea interpreta si a ne folosi de ei, cat mai bine. Nuntius Romania, recomanda tuturor sa tranzactionare numai dupa o documentare prealabila.

Ca sa intelegem tranzactiile, cum sa efectuam tranzactii, mai intai trebuie sa studiem termenii, si incepem cu oferta.Oferta reprezinta pretul de piata orientativ, acesta se refera la rata/cota de schimb curenta a cursului valutar (Forex) O cotare va fi intotdeauna pentru o pereche valutara, de exemplu EUR/USD. Prima moneda din cadrul perechii este valuta de baza, iar a doua moneda este mentionata drept corespondenta ei. Ar fi mai multe de zis si despre: Cerere/Oferta, Lot, Pip, Valoarea Pip, Spread, Marja, Efectul de levier, Dobanda, Pozitie Long, Pozitie Short, data valutei. Rollover, dar pentru asta puteti oricand sa cititi cu incredere, bazele tranzactionarii.

Eu am efectuata tranzactii de ceva vreme, si ii invit si pe cei ceilalti doritori sa incerce Nuntius Romania. Odata incercat, nu te mai desparti de Nuntius.

Mult succes si la cat mai multe tranzactii inteligente. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s