Sentimente colorate

In seara asta, cand am trecut pe la mama, am aflat ca matusa mea, urmeaza sa vina in tara zilele astea, cel mai probabil  miercuri, si mama deja mi-a spus sa caut cele mai frumoase flori pentru aceasta, intrucat sora ei, matusa mea, iubeste foarte mult florile, iar mama vrea sa ii luam un buchet sau aranjament floral cu totul si cu totul deosebit. Mi-a spus sa caut o florarie mai selecta, sa incerc chiar o florarie online, doar, doar sa ofere cele mai bune servicii, si cele mai frumoase aranjamente florale.

1Mi-am intrebat colegele si prietenele daca nu cumva au apelat pana acum la o florarie sau o florarie online, si am incercat sa aflu de unde au mai luat aranjamente florale pentru diverse ocazii si evenimente speciale.  Mai multe prietene mi-au indicat, si mi-au spus ca o singura florarie se ridica la standardele si cerintele mele. Acestia ofera aranjamente florale online, aranjamente florale cadou, cele mai frumoase aranjamente florale pentru a fi daruite celor dragi sau partenerilor de afaceri. Acestia au experienta de peste 9 ani de zile, si ofera mereu cele mai frumoase si proaspete aranjamente florale, in cosuri, cuburi de sticla, vaze colorate sau alte recipiente inedite.

Se pare ca floraria recomandata de cateva prietene, ofera numai avantaje. Ofera livrare gratuita, livrarea de flori, buchete si aranjamente florale se face gratuit oriunde in Romania si in lume. Ai parte si de o felicitare cadou imprimata profesional cu mesajul tau, indiferent de valoarea comenzii.  O poza reala a buchetului de flori sau aranjamentului floral este trimisa inainte de livrare printr-un sistem profesional. Prientele mele mi-au spus ca, daca nu imi place buchetul de flori, sau din diverse cauze nu ajunge la destinatie, am garantia 100%  a banilor inapoi. In cazul in care aranjamentul nu este trimis direct la persoana careia ii destinat buchetul, se poate plati si cash la livrare.

De cum am intrat pe site, am gasit un aranjament superb cu cale. Matusa mea adora calele, aceasta este o femeie si o actrita deosebita. Inca de cand eram mica mi-am dorit si eu sa devin actrita, si am incercat de mai multe ori sa dau la actorie, dar din diferite motive, ce nu tin de mine, nu am avut succes. Totusi inca nu m-am invatat minte, si inca imi doresc sa fiu actrita, si de aceea urmez cursuri de actorie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s