Schimbari, schimbari

In ultima vreme am vazut ca tot mai multe prietene vor sa faca o schimbare in viata lor. O prietena isi mai schimba locuinta, alta prietena isi gaseste spune ea, jumatatea, sau isi schimba jobul.  Si totusi am vorbit cu Alexandra la telefon, si am aflat ea ar  vrea sa faca ceva, total diferit. Aceasta este interesata de marirea sanilor. Ar vrea sa apeleze la chirurgie estetica, pentru o augmentare mamara. Alexandra mi-a spus ca de ceva vreme isi doreste sa apeleze la o astfel de  interventie pentru marirea sanilor.

1Alexandra s-a interesat de cat mai multe detalii ce tin de chirurgie estetica, si a gasit un chirurg estetician in Cluj, cu experienta, pentru care o augmentare mamara, operatie de marirea sanilor, este o operatie usoara si lejera, ce nu presupune complicatii.

Augmentare mamara este aflata in topul celor mai cautate interventii estetice la nivel mondial, augmentarea mamara este destinata persoanelor care isi doresc redefinirea bustului. Astazi, aceasta procedura nu inseamna o simpla aditie a sanilor, ci implica remodelarea formei, in concordanta cu proportiile pacientei.

Daca acum cativa ani, augmentarea mamara era inteleasa ca fiind procedura prin care erau mariti sanii, in chirurgia moderna conceptul de naturalete si armonie a proportiilor a inceput sa primeze. Augmentare mamara se poate realiza prin doua metode: prin folosirea implanturilor siliconice; sau prin lipofilling. Alexandra ar vrea sa apeleze la a douavarianta, intrucat isi doreste niste mari si naturali.

Lipofillingul este o procedura ce presupune cresterea volumului sanului cu grasime proprie. Considerata o tehnica de ultima ora în chirurgia estetica, lipofillingul reprezinta o optiune terapeutica net superioara metodelor clasice și complet inofensiva, dat fiind faptul ca substratul folosit este, de fapt, tesutul gras propriu transferat la nivelul sanilor. Acesta are capacitatea de a se integra perfect si contine celule stem, care contribuie la rejuvenarea tesuturilor transferate. Remodelarea sanilor se poate realiza in cateva sedinte prin injectarea progresiva a tesutului, ceea ce permite redefinirea treptata a proportiilor sanilor. Augmentarea mamara prin lipofilling este considerata o tehnica revolutionara, intrucat rezultatul obtinut da senzatia de naturalete, in timp ce volumul este definitiv.

Alexandra s-a interesat si durata operatiei nu ar dura decat intre o ora si trei ore si operatia se realizeaza in anestezie generala. Alexandra, mi-a mai spus ca isi doreste un bust mai generos, intrucat isi doreste sa devina actrita, si mi-a spus ca deja urmeaza cursuri de actorie, pentru a-si indeplini visul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s