Optimizare SEO

De ceva timp,  de cateva luni bune chiar  o prietena lucreaza la un nou proiect, pentru site-ul ei. Andreea mi-a spus ca ar avea nevoie ca cineva sa se ocupe de site-ul ei, cineva care detine cunostinte despre ceea ce inseamna optimizare seo, astfel incat site-ul ei  sa fie pe prima pagina in motoarele de cautare atunci cand cineva, potentiali clienti, cauta serviciile sau produsele, oferite de aceasta.  Am intrebat cativa prieteni, care se pricep mai bine in domeniul IT, si stiu mai bine ce inseamna optimizare, seo, acestia deja detin cateva site-uri populare, si mi-au recomandat sa incerc aici, pentru optimizare seo, serviciile prestate find de buna calitate, si rezultatele pe masura asteptarilor, spun ei.

1Am aflat ca este bine sa te ocupi de optimizare seo, pentru propiul site, daca vrei sa ca acesta sa fie pe prima pagina a motoarelor de cautare, si sa nu pierzi vizitatori. Asta pentru ca 85%  dintre cei care cauta pe Google nu trec mai departe de prima pagina a rezultatelor! De asemenea conteaza ca site-ul  sa fie foarte bine facut, sa fie remarcabil,  si sa reuseasca sa iti aduca o rata cat mai mare de succes.  Un utilizator decinde in primele, 4 secunde daca ramane pe un site, sau il paraseste. Asta inseamna, ca in cel mult 4 secunde, trebuie sa atragi atentia tuturor. Deci, sa facem calculele. Poate mai tarziu, este evident, ca Andreea pierde o gramada de vizitatori cu site-ul ei, din cauza optimizarii seo, si aspectul foarte putin atragator.

I-am sugerat sa apeleze la o firma de publicitate, pentru site-ul ei si astfel, cred ca ar putea sa rezolve problema, in proportie de 100%, si daca se ocupa si de optimizarea seo a site-ului, sunt sigura ca nu am gresit cu nici macar un procent, pronosticul meu. Daca ii conteaza acum, primeste si un audit gratuit pentru site-ul ei. Ceea ce este perfect. Asta pe langa serviiciile de buna calitate si faptul ca speciliastii in optimizare SEO: analizeaza cu atentie tot site-ul, si prezenta acestuia in motoarele de cautare; sugereaza cuvintele cheie, pe care site-ul ar trebui sa se axeze; analizeaza concurenta; optimizeaza site-ul astfel incat acesta sa devina cat mai relevant pentru motoarele de cautare, samd.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s