Oportunitati de cariera

Sambata trecuta am iesit cu cateva prietene in club, sa ne distram, sa radem, sa glumim, insa nici asa nu am reusit sa o facem pe Diana sa se inveseleasca. Diana este ca posomorata de o vreme, deoarece firma la care lucreaza, risca sa intre in faliment, si deja lucrurile scartaie pe acolo, salariile inca intarzie sa apara. I-am spus ca isi poate cauta totusi altceva de pe acum, si ar putea sa faca niste cursurile de specializare, ea oricum stiind sa foloseasca foarte bine calculator, este imposibil, sa nu isi gaseasca ceva de lucru. I-am propus sa faca ceva asemantor, daca vrea, si sa faca niste cursuri de contabilitate, daca tot ii place sa lucreze cu cifrele, si sa tina evidenta banilor.

1Poate sa faca aceste cursuri de specilizare, cursuri de contabilitate la http://www.premium-teaching.ro. Cursurile de specializare organizate de Premium Teaching sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatie. Diplomele eliberate de Premium Teaching sunt recunoscute la nivel national si au valabilitate nelimitata. Inclusiv cursuri de contabilitate. Diana poate alege unul dintre cursurile de contabilitate oferite. Are de ales intre: Cursul de Contabilitate Primara, ce deschide poarta catre acest frumos domeniu si este primul din seria de cursuri de contabilitate, reprezentand ABC -ul specializarii.; si Cursul de Contabilitate Financiara, care dezvaluie secretele inregistrarilor contabile pentru fiecare clasa de conturi, intocmirea balantei si a situatiilor financiare importante pentru fiecare societate.

Am vorbit cu Diana si i-am spus ca urmand, unul dintre aceste cursuri, o aiba deschise mai multe usi, catre un nou job mai bun si mai stabil, si poate sa aplice fara nici un fel de probleme pentru joburi in domeniul financiar bancar, un domeniu frumos in care multe persoane ar vrea sa lucreze, fiind un domeniu foarte cautat, un domeniu frumos si sigur. Pana la urma, dupa ce am vorbit o ora, ora si jumatate cu Diana, despre ce ar putea sa faca mai departe, aceasta a reusit in sfarsit, sa se mai relaxeze putin, si sa se simta bine, sa se distreze alaturi de noi, doar eram in club, atmosfera frumoasa, muzica buna, nu ne mai lipsea nimic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s