Fantezii ascunse

Daca am iesit sambata in club, de ce sa nu ies si duminica? Dar de data aceasta alaturi de o buna prietena Cristina, care este din Cluj, si a trecut in vizita pe la mine. Cristina s-a oferit ca plateasca ea tot, si sa faca cinste. Aceasta a spus ca de cand si-a schimbat jobul, pentru ca era plictisitor, prost platit, ii oferea prea putin, pentru efortul depus, si s-a apucat de videochat, acum nu mai cunoaste ce inseamna grija zilei de maine, sau nevoia de a se limita la un suc si o cafea, cand merge pe undeva.

1Cristina mi-a spus ca s-a dus direct la studioul de videochat Studio20 din Cluj. Aceasta a spus, ca inainte de a-si cauta un job in acest domeniu foarte banos, a facut cateva cercetari, despre ceea ce presupune sa te ocupi de videochat, si care sunt cele mai bune locuri unde poti sa faci videochat in Cluj, si a cautat un studio de videochat. Cristian a vrut sa lucreze doar cu profesionisti asa ca nu a lasat la intamplare alegerea unui studio de videochat, si spre norocul ei, i-a intalnit pe cei mai buni din domeniul videochat, si poate sa faca asta chiar in Cluj. Cristina mi-a spus ca rolul unui studio de videochat este sa ajute si sa sustina modelul in materializarea propriilor vise, in obtinerea de castiguri cat mai mari. Aceasta a ales Studio 20, deoarece managementul studioului are o experienta de peste 14 ani in video-chat.  Iar un model care lucreaza intr-un studio beneficiaza de o echipa administrativa bine pregatita, de aparatura video si tehnica performanta, de un spatiu de lucru frumos decorat.
Cristina mi-a spus ca orice model va incheia un contract care specifica clar drepturile si obligatiile partilor si care, bineinteles, respecta 100% legislatia in vigoare.  Iar ca in orice studio corect, contractul se va incheia in prima zi de lucru. Foarte important este ca, un exemplar al contractului este predat modelului imediat dupa semnare.  Cristina mi-a spus ca a ales sa faca videochat pentru ca este distractiv, frumos si foarte bine platit. Munceste doar 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, si asta cand vrea ea. Singura isi alege intervalul orar in care vrea sa lucreze, si singura decide, cand vrea sa isi ia o zi, doua, trei zile libere, sau o saptamana libera, Cristina fiind propiul ei sef acum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s