Sincron

Saptamana trecuta mama m-a rugat sa trec pe la ea, sa vorbim despre ceva important, in ceea ce priveste firma. Aceasta mi-a spus ca vrea urmareasca in mai de aproape cum lucreaza toti angajatii din birou, insa fara ca ea sa fie prezenta in biroul de la munca, si sa poata urmari totul in biroul de acasa, mai precis mama vrea sa fie montat un sistem de supraveghere video la birou. Am discutat cu mama si am socotit pana la urma, ca  cea mai buna solutie pentru cerintele ei, este o camera IP, wireless, fiind usor de montat, si fara a se mai pune problema incurcatului in fire.

1Cand vine vorba de sisteme si camere de supraveghere video si nu numai, caut cu incredere pe comenzi.ro, aici gasesc intotdeauna doar produse de buna calitate si la preturi accesibile. Preturile sunt chiar de bun simt. Apreciez la ei seriozitatea, rapiditatea cu care sunt onorate cu comenzile,transportul rapid prin curier, si multitudinea de posibilitati de plata.

Deci am socotit, ca cea mai buna varianta pentru a indeplini toate cerintele mamei mele, sau cel putin o parte dintre ele, este o camera IP. Am gasit o astfel de camera, care face chiar mai mult, decat ne-am propus, si anume supravegherea video. Mai precis camera vine si cu un sistem de alarma. In primul rand vorbim despre o camera video de supraveghere inteligenta, ce se poate controla cu ajutorul telefonului mobil si se poate conecta la smartphone, cu ajutorul unei aplicatii disponibila atat pentru Apple iOS cat si pentru Android.

Camera video filmeaza HD 720P. Camera permite vederea clara chiar si pe timp de noapte, fiind in acelas timp si un bun sistem de securitate. Este vorba despre o camera foarte performanta cu foarte multe functii utile. Aceasta poate controla 8 zone wireless si suporta pana la 64 de senzori wireless, senzori de miscare sau chiar senzori de fum, pentru a beneficia de detectia focului.Amplasati in locuri cheie, in unghiul mort al camerei, sunt sigura, ca poate detecta si fumul de tigara.

De asemenea camera dispune si de un microfon incorporat, astfel mama o sa poata asculta oricand, si ceea ce vorbesc angajatii ei, nu doar sa vada ceea ce fac. In cazul in care se intampla ceva cu reteua de internet, camera este prevazuta si cu un slot microSD pentru inregistrare locala cu capacitate de pana la 128 gb, ceea ce este mai mult decat suficient, pentru o problema ce de regula nu dureaza mai mult de cateva ore. Am gasit camera de supraveghere video ideala pentru mama, are foarte mult functii, si se monteaza foarte usor. As putea sa ma ocup chiar eu intr-o seara de acest lucru, indata ce toata lumea a terminat programul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s