DWF

Sunt mandra de site-ul meu, care cu greu, in atatia ani, am reusit sa fac sa il urc destul de mult, poate chiar mai mult decat mi-am imaginat vreodata, si va multumesc pentru asta. Insa metodele de promovare au fost cele clasice, prin retele de socializare, email, si mesaje online. Dar daca as fi apelat la optimizare seo ? Ei bine atunci ar fi fost posibil ca site-ul meu sa primeasca mai multi utilizatori din Google.Mai multi utlizatori nu inseamna decat, mai multe beneficii, asa cam zis ca nu este niciodata prea tarziu.

Nu as spune ca nu ma pricep deloc la asa ceva. Singura m-am apucat de mentenanta site-ului si tot singura am incercat sa imi optimizez propiul site. Am incercat sa auditez fiecare bucatica din site, sa rezolv toate problemele tehnice care tin de indexare, eliminarea continutlui duplicat, de-a lungul timpului am avut grija sa creez continut de calitate pentru utilizatori, am construit un profil natural de linkuri, ca sa nu fiu penalizata la un nou update Penguin, dar in zadar.Toate acestea tot nu imi asigura locul 1 in Google. Daca vreti sa aflati mai multe despre ce presupune optimizare seo, puteti descarca gratuit un ebook despre seo. Eu va spun ca merita sa il cititi, si astfel veti afla: Care sunt factorii actuali in pozitionarea unui site; Care este ingredientul magic; Ce spun specialistii; Cum poti sa-ti devansezi cei mai puternici competitori.

Intrucat am vrut sa imi dezvolt siteul si sa cresc numarul de vizitatori, care acceseaza zi de zi siteul, am apelat la specialisti, si nu la oricine, ci la cei mai buni, si anume Digital Work Force. Ei bine cu ajutorul infrastucturii de care dispun, acestia pot masura impactul pe care actiunile intreprinse in strategia SEO le au in campania ta. Astfel, iau decizii rapide si adapteaza in mod dinamic strategia de optimizare, pentru a obtine cele mai bune cresteri.Iti ofera acces Non-Stop la situatia campaniei tale, in cadrul aplicatiei de monitorizare! De asemenea, ii poti suna oricand sau ii poti vizita, pentru a discuta pe marginea campaniei de SEO. Vorbim de lucruri cheie si servicii importante precum:Segmentarea traficului not-provided;Trafic brand vs. trafic non-brand;Masurarea vizibilitatii site-ului;Evolutia zilnica in google pentru un cuvant cheie monitorizate;Masurarea pozitiilor in google pentru cuvintele cheie,Vizibilitatea in raport cu principalii competitori.
seo

Acestia rezolva probleme de indexare alte site-ului fara nicio problema. De asemenea trebuie retinut ca site-ul este un brand, brandul tau. Site-ul este perceput de Google drept un brand. Insa site-ul tau este perceput de Google drept un brand important pe nisa ta? Specilistii DWF iti pot raspunde la aceasta intrebare si desigur vor gasi o solutie, astfel incat Google sa iti perceapa site-ul ca o autoritate in domeniu.

Este important sa ai cu cine colabora. DFW pentru a obtine linkuri de calitate, se ajuta de nu mai putin de 200 de bloguri partenere pe care le are si de parteneriate cu principali publisheri din Romania. Este bine de stiu ca la proiectul tau v-a lucra o echipa formata din specialisti care au impreuna peste 30 de ani de experienta in SEO si Online Marketing.

Eu ma declar foarte multumita de munca acestora. Vizitele au crescut, like-urile au crescut, tot traficul este in continua crestere, si sunt foarte bucuroasa de acest lucru. SI am reusit sa imi vad si site-ul pe locul 1 in Google. Ce as putea sa cer mai mult de atat ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s