About babies

Nu v-am spus ce fericire mare este pentru mine si prietenele mele. In urma cu cateva saptamani, sora mea . Alexandra a nascut o fetita perfect sanatoasa si frumoasa foc. Este un bebelus atat de dulce, Alexandra a primit foarte multe felicitari. Intre timp, Alexandra m-a rugat sa o ajut pentru ca avea nevoie rapid de o pompa de san, de foarte buna calitate, daca se poate si la un pret accesibil.

1Selectia unei pompe de san este foarte importanta, si este bine sa te interesezi cu atentie de toate beneficiile unei pompe, pentru a lua decizia potrivita. Este bine ca o mama care nu a mai folosit o astfel de pompa, asa cum este Alexandra o mamica tanara, sa afle despre toate optiunile si beneficiile aduse de un model de pompa anume.

Cel mai important pas, a fost sa o intreb daca isi doreste o pompa de san electrica sau manuala. Diferenta intre cele doua, este ca pompa electrica extragele laptele singura, in timp ce pompa manual, evident, este actionata manual. Eu cred ca cea mai buna optiune este o pompa electrica, astfel laptele este extras mai repede si mai eficient, si poti mentine sau creste chiar nivelul de lactatie. De asemenea pompele electrice duble, sunt cele mai eficiente, intrucat extrag laptele de la ambii sani in acelas timp.

M-am documentat si am aflat de pe internet ca cea mai buna alegere este Spectra Baby. Motivele sunt destul de simple. Spectra este unul dintre cele mai cunoscute si utilizate branduri de pompe de sani din Statele Unitate ale Americii si Australia. De asemenea Spectra aduce pe piata din Romania o gama variata de pompe electrice duble pentru mamele care alapteaza, ajutandu-le pe acestea sa extraga cat mai mult lapte intr-un timp cat mai scurt. Alexandra este o mama activa si doreste sa se intoarca rapid la birou, de accea o pompa este solutia ideala pentru ea. De mentionat este si faptul ca Spectra Baby, utilizeaza cea mai noua tehnologie si un design atractiv, pompele de san electrice duble sunt dotate cu viteze de reglare pentru a extrage laptele fara durere.

Dupa ce m-am consultat cu Alexandra, aceasta a ales pana la urma o pompa electrica dubla, Spectra S2+. Alexandra spune ca nici nu simte cand foloseste pompa, si ca laptele este extras intr-adevar mult mai rapid si in cantitati mult mai mari, astfel ca ea ii poate da micutei lapte matern proaspat extras, oricand. Avand in vedere ca laptele matern este foarte important in hrana bebelusului, pompa electrica dubla, este exact ceea ce cauta Alexandra. Acum isi poate hrani micuta mai repede, cand ajunge de la serviciu, o poate face si altcineva, intrucat laptele extras poate fi depozitat, si  are timp mai mult timp pentru a se juca cu fetita ei.Pompa S2+ are un design atractiv este usor de folosit, este destul de compacta si nu aluneca din locul in care ai asezat-o, spune Alexandra. Panoul de comanda este intuitiv, si bine explicat, iar pe ecranul LCD vezi foarte usor, viteza de pompare si timpul care s-a scurs, de cand folosesti pompa. Alexandra este foarte multumita, pentru ca a ales o pompa pentru acasa, similara cu cele profesionale folosite in clinicile de maternitate. Ma bucur mult ca am reusit sa o ajut, are un bebelus superb, micuta Alexia, acesta o sa fie numele ei, este o frumoasa si foarte scumpa, la fel ca mama ei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s