Alaturi de experti

Cand vrei sa pornesti o afacere de jos, nu conteaza doar ideea, finantarea si partenerii de afaceri, cat si strategia de afaceri, si in special consilierii cu experienta si de incredere, o firma cu renume si cu oameni bine pregatiti.Matricia fiind un exemplu bun, acestia oferind consilieri de incredere si consultanti cu experienta pentru proiectele dumneavostra, specifice industriei in care operati. Matricia ofera suport in orice moment, si pot fi contactati prin e-mail, telefon,fax sau on-line.

Profesionistii Matricia, experti IT, detin cunostiinte avansate despre procesele de afaceri dintr-o varietate de domenii, de la comert la industrie, la servicii financiare si de sanatate.Acestia pot oferi servicii ce includ: analiza nevoilor de business si oferirea solutiei portivite pentru intreaga organizatie; implementare, integrare si migararea bazelor de date; sprijin operational, servicii training si indrumari permanente.

Dupa cum spuneam, nu totul consta in a avea o idee, bani si parteneri de afaceri, ai nevoie si consolieri cu experienta si de incredere. Nu strica nici sa invatati ceva despre ECM, pentru a deveni un utilizator bine informat de solutii de gestionarea documentelor si continutului intreprinderii. Dar cel mai bine este sa inveti pe parcurs, si sa nu risti, lasand asta pe mana profesionistilor, macar la inceput. ECM  este o solutie de gestionare a documentelor si proceselor, cum este OnBase de la Hyland Software, este o tehnologie care va permite sa preluati controlul asupra celor mai importante informatii din organizatia dumneavostra cum ar fi documente, e-mailuri, facturi, contracte si multe altele.

3OnBase este unul dintre cele mai flexibile si cuprinzatoare produse ECM din piata in acest moment. OnBase permite utilizatorilor sa-si personalizeze solutia pe masura ce necesitatile se schimba si devin mai complexe. Desi se muleaza pe nevoile fiecarui departament, OnBase poate fi implementat la nivelul intregii organizatii. OnBase este conceput special pentru a oferi ceea ce aveti nevoie in prezent, dar in acelasi timp sa evolueze odata cu afacerea dumneavostra. Mai mult decat atat OnBase centralizeaza continutul important intr-o locatie sigura. Lucrand in colaborare cu alte aplicatii, OnBase dirijeaza rapid continutul prin procese si ofera informatii relevante atunci cand aveti nevoie de ele, indiferent de locul unde va aflati.

Totusi se stie ca adoptarea tehnologiei informatiei intr-o organizație este intotdeauna asociata cu riscuri. De aceea este crucial ca procesul sa fie gestionat intr-o maniera bine structurata pentru a dispune de beneficii rapide si pentru a reduce perturbarile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s