Joburi

1

Va urez o zi frumoasa tuturor, si vreau sa va intreb, daca stiti senzatia aceea minunata, cand te trezesti dimineata si nu mai poti de nerabdare sa mergi la lucru ? Ei bine, nici eu. :)) Dar acest lucru o sa se schimbe cat de curand, pentru ca am stat si am cautat joburi Bucuresti, si am gasit zeci de oferte interesante, locuri de munca in dreptul carora merita sa iti indrepti atentia.

2Dupa cum bine stiti, in general, se gasesc multe locuri de munca, dar nu sunt interesante. Programul de lucru nu este ok,uneori fiind chiar haotic, jobul nu se afla tocmai in domeniul de activitate vizat de noi, sau pur si simplu salariul este prea prost, ca sa merite efortulĀ  sa te trezesti dimineata sau dupa-amiaza, sa te ridici din pat, si sa mergi la munca.

Dar se gasesc multeĀ locuri de munca in Bucuresti prin Aptjob.ro. Este foarte, foarte usor, sa iti gasesti un job utilizand Aptjob.ro si asta pentru ca nu trebuie sa te uiti peste cateva sute sau mii de anunturi, si sa vezi, ca nu sunt ceea ce cauti.

Cu ajutorul unei interfete foarte prietenoase, si al suportului tehnic, gata in orice moment sa te ajute, nu ai cum sa dai gres.

Nu trebuie decat sa alegi tipul de job de care esti interesat: full time,part time,internship/practica,colaborare,proiect; domeniul de activitate vizat, si experienta in munca.Putem vorbi de o persoana fara experienta, sau care se afla in primii 3 ani experienta, 3-5 ani experienta sau peste 5 ani experienta. Nimic mai simplu, de atat.

Bucurestiul este orasul meu preferat, si stim cu totii ca este plin de oportunitati, fiind o rampa de lansare, si este un oras care are foarte multe lucruri de oferit, mai mult, este si un oras frumos. Eu personal consider ca Bucurestiul este un oras superb. De aceea, imi doresc un job de vis in Bucuresti, si as spune ca in curand, este foarte posibil, ca visele sa devina realitate.

Oricine poate, pana atunci nu ramane, decat sa te ocupi de CV-ul tau, si evident, sa profiti din plin de video CV, un feature foarte tare, pus la dispozitie de Aptjob. Este incredibil de usor sa te exprimi si sa te remarci avand un video CV, asa ca este bine sa profiti. Angajatorii primesc mii de CV-uri clasice peste care, se plictisesc la un moment dat sa se mai uite, insa mai rar un video CV, asa ca ce mai astepti ?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s