Tranzactioneaza alaturi de SafeCap Investments LTD

Am fost destul de preocupata weekendul trecut, intrucat am vorbit cu mai multi amici si o prietena despre tranzactionarea de aur si argint, in special in mediul online. Toti cei cu care am vorbit, au deja o oarecare experienta, tranzactionand de cativa ani de zile aur si argint cu ajutorul Safecap Investments Limited.

1SafeCap Investments Limited, este o companie de investitii Cipriota,infiinta in anul 2008, reglementata de Comisia Valorilor Mobiliare din Cipru.Compania opereaza in conformitate cu legile si reglementarile din Republica Cipru si in conformitate cu standardele internationale de reglementare. SafeCap Investments Limited mai detine si siteul Markets.com

Alex este cel ce are o experienta de lunga durata cu SafeCap Investments Limited si Markets.com, intrucat acesta a efectuat primele tranzactii undeva prin anul 2009-2010. Alex spune ca a ales sa tranzactioneze aur si argint, datorita preturilor competitive. Tranzactionezi fara comision aur si argint, deoarece SafeCap Investments Limited  lucreaza cu lideri ai institutiilor bancare internationale, pentru a aduce online, cele mai bune preturi disponibile clientilor sai. Alex si prietenii lui, au spus ca tocmai tranzactionarea fara comisioane a aurului si argintului, i-a facut sa tranzactioneze alaturi de SafeCap Investments Limited, implicit Markets.com, astfel profitul ajungand sa fie considerabil mai mare.

Printre alte beneficii se numara tranzactionarea cu efect de levier. Spre deosebire de piata futures care ofera doar un efect de levier limitat (25:1), pe Markets.com poti tranzactiona aur si argint folosind un efect de levier foarte generos, de pana la 100:1.

Este bine de stiu faptul, ca toti clientii beneficiaza de suport 24 de ore din partea Biroului de tranzactionare (Dealing Desk). Chiar daca esti incepator sau  un pro trader experimentat, poti folosi cu incredere sprijinul expertilor de la Biroul de tranzactionare (Dealing Desk) 24 de ore pe zi.

De retinut mai spune Alex, este si faptul ca aurul si argintul se tranzactioneaza intre orele 22:01-21:10 (GMT). De asemenea Aurul si argintul sunt tranzactionate de duminica la ora 22:01 GMT pana vineri la ora 21:00 GMT.

Pana acum, doar am citit despre tranzactionarea de aur si argint, insa pot sa spun, ca am devenit interesata, fiind o oportunitate, pentru toti cei care doresc sa tranzactioneze aur si argint.Chiar si cei fara experienta, pot obtine cu usurinta profit, doar fiind atenti la evolutia pietei, si la sfaturile celor din jur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s