Trade sau trade-uri

In ultimul timp m-am simtit norocoasa, si am incredere ca am sa reusesc sa duc cu succes la capat, tot ce imi propun sa fac. De aceea, am decis ca trebuie sa investesc mai mult in trading online si tranzactionare marfuri. Am ales Trade.com deoarece acestia, mi-au inspirat incredere, incredere ca am sa reusesc.

1Am ales Trade.com pentru ca ofera numeroase beneficii, printre care se numara: garantii tehnologice, asigurarea clientului de pana la 20.000 €, separarea fondurilor clientilor, servicii de plata autorizate, autorizare si reglementare in Spatiul Economic European (SEE), asistenta permanenta in mai multe limbi straine.Exista si o prima de bun de venit de 10%, nu exista taxe sau comisioane, efect de levier de pana la 20:1 si o multitudine de platforme cunoscute printre care: MT4, Web, Android, Iphone, pentru cei ce doresc sa tranzactioneze actiuni.Indiferent ce vrei sa tranzactionezi, esti in siguranta, inclusiv cfd.

Am zis sa imi incerc norocul, si sa ma folosesc de ceea ce stiu pentru a efectua sper eu, cateva tranzactii de succes. Pana la urma, cand pornesti la drum undeva, sau incerci ceva nou, exista sansa sa castigi sau sa pierzi, dar daca nu incerci, ai pierdut deja.

In ceea ce priveste tranzactionarea marfurilor, ei bine tranzactionarea marfurilor deschide usa unei game largi de produse, comercializate la nivel mondial, inclusiv instrumente agricole, cum ar fi cafea sau porumb, metale pretioase si titei.

Beneficiile marfurilor Trade.com, sunt numeroase. Nu se percep taxe sau comisioane la tranzactionarea marfurilor, efect de levier de pana la 1:100, spred-uri competitive si o gama larga de instrumente. Mai trebuie adaugat faptul ca beneficiezi si de asistenta permanenta 24 de ore pe zi, 7 zile din 7 la tranzactionare din partea specialistilor si de actualizarea celor mai recente stiri si analize zilnice pentru marfuri.

Pentru cine nu stie inca, marfurile se tranzactioneaza in seturi de unitati, in cantitati standardizate numite loturi. Un lot reprezinta cantitatea minima care poate fi tranzactionata in orice instrument.

Am pornit la drum si aici, si  sunt foarte optimista, cred ca vara aceasta, o sa plec mai des in concediu, sau o sa am un concediu prelungit poate pe mai multe continente, eu asa cred. Sunt increzatoare, am cercetat o vreme piata si nu am cum sa dau gres, cei drept am primit si cateva sfaturi din partea unor prieteni, care se ocupa cu tranzactionarea de marfuri de cativa ani de zile, si au acumulat multa experienta si multe reusite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s