Burse si valori!

De cateva luni incoace ma tot gandesc, cum sa-ti maresc veniturile lunare in incercarea de a castiga mai multi bani, asa ca am inceput sa invat cat se poate de mult despre trading. Dupa ce am stat mai mult pe ganduri, si mi-am dat seama ca am de pierdut doar daca nu incerc, sa fac ceva, am decis sa iau legatura cu e securities.

E-securities, are cele mai inalte standarde de calitate, in desfasurarea activitatii, acestia fiind intermediarul direct dintre client si compania Stock.com. Prin intermediul e-securities, clientii au acces la absolut toate facilitatile oferite de compania Stock.com, printre aceste facilitati putem enumera: platforme mordene de tranzactionare ca: Mobile Trader, Meta Trader4 si Sirix Web trader. Clientii E securities mai benefiaza de analize financiare de ultima ora, suport 24 din 24 in peste 10 limbi si bineinteles si de sprijinul departamentului de Retentie.

De asemenea E-securities romania, isi propune sa eficientizeze tranzactionarea, prestand servicii financiare de cea mai inalta calitate, oferind transparenta, modelele de gestionare a riscului, si bineinteles asistenta permanenta din partea biroului de Retentie. Prin serviciile prestate, E securities romania, isi doresc sa ajunga lideri pe aceasta piata, serviciile oferite in prezent, de E-securities romania, adresandu-se atat clientilor institutionali, cat si celor de retail.

Pentru a reusi, fiecare client beneficiaza de asistenta unui trader califica. Acestia eleborand impreuna strategii individuale de tranzactionare.

Nu uitati ca E-securities romania este Business Introducer pentru compania Stock.com – aceasta fiind lider pe piata europeana.

Este bine de stiut ca E securities romania, isi doreste sa pastreze o legatura permanenta stransa cu clientii, si doreste sa puna rapid la dispozitia clientilor informatii relevante, deoarece o informatie valoroasa la momentul oportun, constitutie cheia succesului, si atunci nu ramane loc de amanari, iar timpul este o resursa scumpa. E securities romania sunt activi inclusiv pe retelele de socializare si alte site-uri, cum ar fi: Facebook,Google plus,Tumblr, Twitter..etc.

E securities, este consider si un “Angajator de top”, La cea de a 18a editie a targului de cariera, organizat de Hipo in incinta Salii Palatului din Bucuresti, unde au participat peste 100 de companii, in cautare de recruti noi in toate domeniile economice. Aflandu-se in expansiune E securities, au oferit peste 100 de pozitii entry level in departamentele de Vanzari si Marketing, iar in cele doua zile de targ,peste 1200 de vizitatori unici ce au trecut pe la standul companiei si-au lasat CV-ul pentru a fi analizat. E securities, ofera servicii de inalta calitate, fiind intermediarul direct dintre clienti si compania Stock.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s