Joburi

Ca tot v-am povestit, despre cateva prietene care isi cauta un job, am inceput sa imi caut si eu un loc de munca, mai potrivit pentru nevoile mele. Am inceput sa caut pe internet, anunturi prin ziare, am inceput sa ascult radio in drum spre munca, si mai nou, sa folosesc si televizorul, care pana nu de mult era doar un alt obiect decorativ, pe care se punea praful.

Pana la urma, tot pe internet am gasit ceva, mai precis pe facebook, la o prietena care stiam ca isi cauta si ea un job de cateva luni bune. Am dat de Aptjob, am fost atrasa de un concurs, ceva, organizat chiar de ei pe facebook, unde poti castiga o tableta HP. Imi plac concursurile, sunt o provocare pentru mine, si imi doresc sa castig,evident. La fel si cand caut un job, niciodata nu am considerat ca nu pot sa fac ceva anume, si iau totul ca pe o provocare.alkdjlad

Totul este foarte simplu. Pentru a participa la concurs, trebuie  doar sa iti finalizezi un CV, sau sa iti faci unul de la zero, in perioada 4-27 mai.Castigatorul  se va desemna printr-un program random (cunoscuta metoda “tragere la sorti” ). Ei, si daca nu am norocul sa castig tableta, macar am sansa sa imi gasesc un job nou! dar eu am incredere ca imi gasesc un job nou, si ca am sa castig si tableta. :)))

M-am uitat si am gasit cateva joburi interesante, nu doar pentru mine, chiar si pentru o buna prietena care stiu sigur, ca este interesata sa lucreze ca si contabil, asa ca i-am spus si ei, sa isi  depuna un CV aici, poate norocul ii surade. Daca isi gaseste jobul mult visat,o sa fie mai fericita si recunoscatoare. Daca o sa castige tableta, aceasta poate sa ajunga direct la mine, in semn de recunostinta, i-am spus, aceasta a inceput sa rada. :))

Cred ca oricine poate sa isi gaseasca ceva. Oferta locurilor de munca este una foarte mare, cu program: full time, part time, internship/practica, si in diverse domenii de activitate: de la agricultura si medicina veterinara, la IT si dezvoltare de software. Este foarte usor, sa aplici filtrele de cautare, si astfel sa alegi job-ul potrivit, in domeniul de activitate vizat de tine, chiar in orasul in care, ti-ai dori sa lucrezi.

Imi place sa lucrez cu oamenii, asa ca am vizat cateva posturi ca specialist marketing,business developer si manager, evident. Mereu ma gandesc doar la posturi de conducere,sau oricum un nivel mai inalt, deoarece consider ca o femeie poate fi un lider bun, si poate conduce orice companie pe calea succesului.

One thought on “Joburi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s