Ormus

Nu de mult timp 5-6 luni o ruda a fost diagnosticata cu artrita. Artrita este o boala care are ca efect ingreunarea realizarii normala a miscarii. Inflamarea articulatiilor care deterioreaza cartilajul care acopera osul se numeste artrita, o boala care este de 3 tipuri, in functie de modul in care a aparut. Artrita poate fi reumatoida, psoriazica si infectioasa.

La aflarea vestii matusa mea, despre ea este vorba, a fost speriata. Evident, la fel ca noi toti. Nu stia prea multe despre aceasta boala, nici eu nu stiam.dsc203

Artrita reumatoida afecteaza intreg organismul, dar mainifestarile sunt evidentiate cel mai mult la articulatii. Cauza aparitiei acestui tip de artrita este inca necunoscuta. Acest tip de artrita nu are un tratament care te poate scapa de boala, tratamentul care exista la momentul de fata are ca scop controlarea bolii si reducerea simptomelor.

Artrita psoriazica apare la un numar redus de personae. Psoriazisul este o boala de piele care se manifesta prin mancarime si roseala. Nici aici nu exista un tratament care te poate scapa complet de boala pentru a te putea considera vindecat.

Artrita infectioasa se datoreaza unei infectii, care poate fi contractata din cauza unei plagi, a unor medicamente sau in urma unei operatii articulare.

Din fericire, matusa mea sufera de artrita infectioasa, pentru care exista totusi tratament. Am cautat produse naturiste, pentru a tine o cura naturista, avand si alte probleme de sanatate, si trebuia aplicat un tratament, imediat, artrita nu este o boala care vrei sa ramana netratata,deoarece poate duce la invaliditate. Am cautat orice, am intrebat peste tot, si cineva mi-a recomandat produsele Ormus Romania.  Acestia ofera mai multe produse naturiste care va ajuta sa tratati mai multe boli si scapati de diferite probleme. Mai mult, au si de oferte speciale, motiv pentru care sunt un ajutor in plus, in lupta cu boala.

Am cautat mai multe informatii si am aflat ca produsele lor sunt extracte din minerale, care au efecte benefice asupra organismului nostru. Pe langa faptul ca ne ajuta in lupta cu anumite boli, ne tine departe de multe afectiuni nedorite, avand si rol protector, nu doar de vindecare.

Matusa mea a inceput o cura naturista si efectele nu au intarziat sa apara, se simte mult mai bine acum. Printre efectele generale  simtite imediat se numara: cresterea energiei, cresterea vitalitatii,reducerea durerilor aproape complet. Are o mai buna viteza de reactie, astfel poate continua sa faca tot ce doreste, fara griji. Are mai multa rabdare si trateaza totul cu calm, si ajuta la eliminarea imediata a depresiei, care se instaleaza destul de usor, in momentul in care afli ca esti diagnosticat cu o anumita boala.

Artrita nu este o boala usoara, insa din fericire pentru artrita infectioasa exista tratament, iar cu o cura naturista, boala devine mai usor de suportat, pana ajungi sa te vindeci complet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s