Cat esti de istet?

Ca orice parinte care tine la copiii sai, si vrea sa le ofere un viitor mai bun, stim cu totii bine, ca educatia copilului este foarte importanta, dar din lipsa de timp, si bani, uneori ii neglijam pe cei mici. Suntem pe ultima suta de metri pana evaluarile nationale si nu stiam cat de bine suntem pregatiti. La fel a fost si cu o prietena de a mea si pustiul ei.  Insa i-am spus sa acceseze online, teste limba romana, pentru ca va fi distractiv  si folositor in acelas timp.

A fost putin sceptica la inceput, insa testele i s-au parut chiar interesante, a facut chiar ea cateva.  Intr-adevar testele au fost foarte captivante pentru pusti, care i-a spus, ca vrea sa lucreze mai mult si sa invete mai mult. Invata jucandu-se, iar ea sunt foarte incantata de acest lucru. Sunt usor de accesat, poti intra si de pe tableta, fara sa mai stai cu orele pe scaun in fata calculatorului,iar interfata e-istet.ro este una foarte prietenoasa cu toata lumea.e-istet

Vrea ca pustiul sa invete si sa obtina  note mari la evaluarile nationale, fiind un copil istet. Dar asa cum sunt toti copiii, acestia prefera sa se joace mai mult, decat sa invete, doar sunt inca copii. La scoala nu fac mare lucru, si scoala este cum este. Testele sunt o alternativa accesibila la meditatii, din punct de vedere al costurilor, dar si al timpului, copilul facand economie de timp, si nici ea nu mai sta cu grija, ca mai are cine stie cat de mers prin oras, in felul acesta rezolvand o problema.

Se bucur ca poate verifica online rezultatele acestuia, vede ce note obtine, si poate urmari progresul pe care il face.  Testele ofera o experienta similara cu cea de la evaluarea nationala, avand in vedere punctajul oferit si cronometrul de care dispun, astfel copilul se obisnuieste si el cu timpul de lucru, si scapa de emotiile de dinainte de evaluare.

Pe piata au aparut fel si fel de manuale, caiete de studiu, de exercitii incat nici nu stii ce sa alegi, plus ca sunt foarte scumpe, unele dintre ele, si nu toate tin cont de programa scolara. A scapat de o grija acum, simtind ca are sigurant pentru ca piciul chiar resuseste sa invete ceva. Testele e-istet sunt cele mai apropiate de programa scoalara, acestea fiind realizate chiar de profesori autori de manuale scolare.

De cand cu aceste teste, poate sa spuna ca a facut progrese, ca e mandra de el, si de faptul, ca acum este deschis sa invete. Acum prefera mai mult sa faca aceste teste, decat sa se joace pe calculator. E foarte incantata si sigura ca va lua note mari, la evaluarile nationale. De asemenea si princhindelul a prins incredere si a devenit ceva mai competitiv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s