Trupuri

Si stii ca-ti vrei corpul framantat doar de mainile lui, stii ca vrei doar buzele lui sa-ti mangaie pielea, stii ca ai vrea ca acele cuvinte ce le auzi de la el sa-ti alinte sufletul. Uneori insa nu e suficient sa stii doar tu asta. Ai vrea ca si el sa aiba acel chef de tine zilnic, in orice moment si oricum, si tu stii prea bine ca vrei sa te simti femeie doar in bratele lui.

Nu e nimeni mai potrivit sa-ti descheie nasturii camasii privindu-te in ochi, nimeni care sa-ti poata mangaia pielea in ritmul in care Chopin mangaia clapele pianului. Nimeni mai potrivit sa te priveasca ore in sir si sa te faca sa-l vrei fara sa schiteze un gest care sa-i tradeze dorinta.

Il privesti ore in sir si iti imaginezi cum ti-ar incalzi trupul, rosesti, zambesti si lasi hainele sa cada. Inhibitiile nu-si au rostul aici. Suntem doar noi si restul lumii care nu conteaza. Doar doua suflete ce se doresc la fel cum o fac si trupurile. Doua suflete care isi vor gasi linistea abia dupa epuizarea dorintei fizice. Doua suflete ce vor face abuz de orele noptii, asteptand zorii zilei pentru ca mai apoi soarele sa arda si ultimele amintiri. Amintirile lunii nu vor rezista prea mult. De aia de fiecare data dorinta va creste ca un sevraj ce trebuie alimentat.

Doua trupuri, haine cazute, trupuri ce pacatuiesc in numele iubirii, suflete ce nu vor mai fi intregi vreodata. Ii mangai trupul, ii alimentez fanteziile, imi hranesc mintea, ma las atinsa si se lasa atins ca si cum ar fi ultima noastra zi pe pamant.

Imi gasesc drumul in bratele lui, un drum pe care vom merge unul langa celalalt, un drum care poate se va intersecta, un drum a carui taxa e mult peste bugetul nostru, un drum in al carui capat vom fi taxati mai mult decat ne-am putea permite plati muncind o eternitate. Poate vom plati cu lacrimi, sau poate vom decide sa-l parcurgem la infinit.

Nu am fi primii blocati aici, doar dorinta de a-l parasi ne va costa parti de suflet si lacrimi ce ne vor seca trupul.

4 thoughts on “Trupuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s