Recomandare film

 

now_you_see_me_xlg

Now you see me (2013)

Regie: Louis Leterrier

Distributie: Woody Harrelson, Michael Caine, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Morgan Freeman

Gen: Thriller

Durata: 115 minute

Premiera in Romania: 14.06.2013

Nota imdb: 8.5/10

Ei bine aseara am vizionat “Now you see me”. Vazusem trailerul cu vreo cateva zile in urma si am zis de ce nu? Parere generala? Absolut superb. Nu ma asteptam la ce s-a intamplat si chiar daca unele faze au fost un pic duse la extrem per total filmul este unul foarte bun.

Povestea este una atipica oarecum avand in vedere ca ultimele filme se bazeaza pe morti, crime, multa actiune si victorii imposibile. 4 magicieni sunt cooptati pentru un proiect grandios. Acestia jefuiesc cativa oameni corupti in timpul unor show-uri de neuitat, iar banii? Supriza. Ajung la cei din public. Ce e surprinzator insa in toata povestea e ca cei 4 magicieni pun cu botul pe labe FBI-ul si Interpol-ul, iar intr-un final scapa oarecum nepedepsiti. Stiu probabil pare aberant, dar nu e chiar asa in momentul in care ai un mic ajutor in interior de care nici macar nu stii.

Adrenalina, tensiune, replici amuzante, magie cat cuprinde. Toate acestea fac reteta unui film de success. Momentan are si o nota foarte buna pe imdb, eu una recunosc insa ca nu m-am uitat la ea inainte de a-l viziona poate si pentru a nu ma lasa influentata.

De asemenea mi-a placut mult de Henley (Isla Fisher). Intre atatia barbati reuseste sa faca fata cu brio spectacolului de magie si nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba de trucuri. Frumoasa, stralucitoare e pur si simplu nota de prospetime fara de care un film nu poate fi un real succes.

Nu mai ramane absolut nimic de spus ci de vazut. Asa ca mergeti si vizionati un film superb si nu va asteptati la absolut nimic pentru ca nimic nu e ceea ce pare. Enjoy!

Advertisements

8 thoughts on “Recomandare film

  1. Pingback: Azi vă premiez |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s