Recomandare film

total-recall-360122l

Total Recall (2012)

Regia: Len Wiseman

Distributie: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel

Gen: Actiune, sf, thriller

Durata: 121 minute

Nota imdb: 6.3/10

Ei bine dupa ceva vreme de urmarit doar seriale astazi am ales spre vizionare “Total Recall”. Vazusem cu ceva timp in urma un trailer la cinema si m-am gandit ca filmul va fi pe masura asteptarilor. Ca sa incep cu sfarsitul eu nu i-as da mai mult de un 7.

Douglas Quaid muncitor la linia unei fabrici ce produce androizi este satul de rutina care ii stapaneste viata de ani de zile. Astfel ia decizia sa faca o vizita la Rekall, o companie ce promite sa-ti transforme fanteziile in amintiri reale. Singura problema e ca nu ai cum sa ai amintiri ce le-ai trait deja, iar Douglas alege sa-si transforme fantezia de a fi spion in realitate.

Care-i granite dintre vis si realitate? Nu avea de unde sa stie, dar afla pe parcurs dupa ce incepe o cursa contra timp cu politia federala si nu numai. Totul se destrama. Pana si viata lui obisnuita. Douglas afla ca sotia sa e tot un spion ce incearca sa-l omoare si culmea incercarile ei il rateaza la mustata. In joc insa apare Melina. Iubita lui Douglas. O iubita alaturi de care se aliaza pentru a-l detrona pe Cohaagen si armata lui de andoizi. Pentru o astfel de victorie insa trebuie sa cada multe capete, iar printre ele se numara si cel al lui Matthias Lair, seful rezistestei.

Daca va doriti 2 ore de efecte speciale, curse contr-timp, mult sf si actiune asta e filmul perfect. Desigur nici dorintele sexului feminin nu sunt uitate si povestea de dragoste dintre Melina si Douglas le va acapara.

Vizionare placuta!

Advertisements

10 thoughts on “Recomandare film

 1. Am apucat sa vizionez acest film, si pot sa spun ca mi-a transmis exact ceea ce imi doream. Este un remake reusit, iar mie mi-a placut tare mult.
  In orice caz, mersi de recomandare 🙂

 2. Pingback: Cu drag, pentru voi toate ! | Gară pentru doi

 3. La Mulți Ani !, doar zile fericite și pline de iubire îți dorim, alături de cele mai calde și sincere urări de sănătate și împliniri în viața profesională și socială !
  Acesta este un mesaj „clasic” pe care nu numai bunul simț ci și aprecierea pe care o simțim în ceea ce te privește, transformă „corvoada” și „rutina” trecerii prin astfel de aniversări într-o plăcere reală și sinceră.
  Dar dacă, din motive independente de voința ta și-a noastră, urările noastre nu te vor găsi în cea mai bună dispoziție sau stare sufletească, dacă feluritele și de multe ori nemeritatele amprente ale vieții nu te-au atins în ultimele zile într-un mod tocmai fericit, te rugăm să crezi, și să speri că TREBUIE să existe o lege a compensației, o lege care va face să vină și o zi începând cu care, toate anotimpurile să îți devină calde primăveri, învăluite în parfum de flori de câmp și începând cu care toate zilele să îți devină fericite și pline de iubire zile de „8 Martie”.
  Cu drag, Diana și Dan.

 4. Eu i-as da maxim calificativul “Bunicel”. Intrebarea mea este, mi se pare doar mie sau filmele din ultimii 3 ani au fost cu mult mai slabe decat cu ce eram obisnuiti inainte ? Ori s-a intamplat ceva cu mine ori filmele de astazi sunt….(mult mai slabute)…parca nu mai au substanta si profunzime deloc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s