Recomandare carte

“Placeri intunecate” – Eden Bradley

placeri-intunecate-detail.s

“Placeri intunecate” a lui Eden Bradley este un volum ce contine 3 povestiri erotice cu si despre femei.

In prima parte ne confruntam cu problemele lui Cam si ale Jillianei. Dupa pierderea unei sarcini aceasta se inchide in ea tot mai mult, dar la momentul potrivit se hotaraste sa-si salveze mariajul. La rugamintea lui Cam, Jillian decide sa se abandoneze total lui si sa aiba incredere.  Astfel sotul ei o initiaza in tehnicile sadomasochismului si dupa prima ei experienta constata ca se simte atrasa de astfel de practici.

“Cam o tinea strans pe Jillian si o legana ca pe un copilas. Nu ca s-ar fi gandit la ea ca la un copil, in niciun caz… De fapt, in clipa aia o simtea mai femeie decat o simtise vreodata in viata lui. Dar cu totul altfel.”

Totusi dupa a doua experienta in inima femeii se intampla ceva. Isi aduce aminte de toate momentele neplacute prin care a trecut si din nou refuza sa-i impartaseasca sotului ei ceea ce o deranjeaza.

“-Vorbeste cu mine, Jillian! Nu pot sa te pierd iar, dupa ce tocmai am simtit ca incep sa te aduc inapoi. Te rog iubito! Deja am pierdut prea mult. Prea mult timp si prea mult unul din altul.”

Cei doi reusesc sa depaseasca si aceasta problema, iar pentru ca sotia lui sa-l inteleaga perfect Cam o insoteste pe Jillian la Subterana in cadrul unei dezbateri in grup ce avea sa-I lamureasca sotiei sale termenii de supunere si abandon total.

“Unii dintre voi va intrebati probabil cum e posibil sa va placa durerea sau sa va placa sa va simtiti vulnerabili, abandonati in puterea altcuiva. Dar durerea e cu adevarat o forma de placere, iar atunci cand te supui, e, de fapt, o alegere personala. In asta consta puterea celui care se supune. Poti sa spui “da” sau “nu”. Si dai exact ceea ce vrei sa dai, iar, pentru ca tu esti cel care alege sa daruiasca, nu ti se ia nimic si nu esti in puterea nimanui. Puterea consta in insusi actul de supunere.”

Spre sfarsitul povestirii vedem ca cei doi reusesc sa se regaseasca unul pe celalalt si  sa-si salveze relatia in pofida zidurilor ridicate din cauza unor evenimente nefericite.

In “Vizuina” cea de-a doua povestire din “Placeri intunecate” facem cunostinta cu Cassadra. Fata a decis sa dea curs unui anunt postat pe internet in care se cauta o supusa pentru initierea si-sau practicarea tehnicilor sadomasochiste. Astfel ea ajunge in casa Maestrului Robert si traieste prima experienta intensa a ei cu acesta.

“Apoi loviturile au devenit tot mai puternice. Ii plesnea pielea deja sensibila si dureroasa cu tot mai multa forta, iar ea simtea ca o arde. Flacarile parca o ardeau peste tot si se strecurau pe sub piele ca niste sageti ascutite, patrunzandu-I in fiecare celula. Cand a inceput sa se frece de el, i-a poruncit sa stea linistita, dar cum ar fi putut? Intre impulsul de a scapa de durere si reactia irationala de placere, care o atragea spre el, ii era imposibil sa nu se miste.”

Dupa aceasta incercare cei doi au o conversatie pentru a afla de unde tanara fata are aceste inclinatii.

“-Mi-am petrecut cea mai mare parte din viata straduindu-ma sa-i multumesc pe cei care nu puteau fi niciodata multumiti, pentru care nicicand nu voi putea fi buna  cu adevarat, pentru care nu voi fi perfecta in veci, oricat as incerca. Iar aici, pentru prima data, ma simt acceptata asa cum sunt. Pentru mine, e o revelatie, desi am simtit cumva ca asa o sa se intample, daca voi veni sa incerc sadomasochismul.”

In casa lui Robert, Cassandra il intalneste pe Marcus un tip care o hipnotizeaza prin trasaturile lui delicate. Avea sa afle mai tarziu ca e nepotul Maestrului. Dupa un weekend petrecut in casa stapanului, Cassandra se intoarce la lumea normala si primeste un telefon de la Marcus in care acesta ii spune ca si-ar dori sa se intalneasca in particular. Fata se simte tot mai atrasa de el si isi doreste sa-I apartina, dar momentan acest lucru nu este posibil. In cel de-al doilea weekend Robert o duce pe sclava lui la “Vizuina”. Acesta era un loc special destinat placerilor decadente. Stapani, sclavi, jocuri de neconceput pentru oamenii normali. E prima seara in care Cassandra ii este incredintata pe deplin lui Marcus pentru a-l sluji.

“S-a aplecat si a sarutat-o. A fost doar o atingere delicate a buzelor lui peste ale ei, dar la cutremurat ca un soc.

Dumnezeule mare!

Ea nici macar nu i-a raspuns. Dar el se simtea de parca ar fi primit o lovitura de pumnal direct in inima. Fata asta ii facuse ceva… Nu putea suporta gandul ca ea nu-i va apartine niciodata.”

Experienta o face sa se abandoneze total. Dupa un alt weekend intens Cassandra se intalneste cu Marcus la el si raman impreuna cateva zile. Cei doi iau hotararea de a fi impreuna indiferent de consecinte.

“Orice demon il va fi posedand pe el o poseda acum sip e ea. Cumva, erau sortit sa fie impreuna. Si el avea de gand sa faca astfel incat sa fie. Cat despre consecinte duca-se naibii!”

Va accepta Robert sa renunte la supusa lui?

In “Dragoste si disciplina” facem cunostinta cu Magdalena o tanara jurnalista si Damien. Barbatul experimentat al sexului sadomasochist constituie subiect de articol.

“-Mi-ai putea da o definitie simpla a sadomasochismului, pentru cititorii mei?

-Sadomasochism inseamna sclavie si disciplina, dominare si supunere. Poate fi vorba despre oricare dintre ele.”

Pentru ca articolul sa iasa foarte bun Damien ii propune Magdalenei sa ii arate cateva dintre practici si dupa ceva timp de gandit aceasta ii ofera 2 saptamani. E de subliniat faptul in care acesta stie s-o manipuleze pe Maggie.

“-Potrivit instinctelor mele, ar fi o eliberare enorma pentru o femeie ca tine, intruchiparea competentei si a autocontrolului, sa-si dea drumul si sa-mi cedeze.”

Cei doi au parte de cateva zile extraordinare unul in compania celuilalt, cateva zile in care ambii lasa zidurile jos si ajung sa tina unul la celalalt si sa comunice deschis fara nici un fel de limite.

Un volum schitat cu grija, cu atentie pentru detalii ce o sa va prinda de la prima la ultima pagina. Lectura placuta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s