Recomandare carte

Seria “Hush, Hush” – Becca Fitzpatrick – “Tacere”

Ei bine azi am terminat si volumul al 3-lea al seriei “Hush, hush” de Becca Fitzpatrick. Desi initial seria fusese pentru 3 volume se pare ca va exista si un al 4-lea sper ca tot la fel de reusit ca si anterioarele. Dupa cum bine stiti din recomandarea volumelor anterioare Nora Grey si Patch s-au trezit intr-o conftutare directa cu Hank. Ei bine se pare ca Nora a fost rapita vreme de 3 luni si in momentul in care a reaparut memoria ii fusese stearsa. Existau mici franturi de amintiri, dar nimic concludent despre ultimele luni din viata ei. Nici macar Patch nu se afla in amintirile ei.

Acesta a negociat cu Hank in schimbul vietii Norei. Patch sau Jev pe numele lui de inger s-a oferit sa spioneze tabara ingerilor cazuti pentru conducatorul armatei nefilimilor. Cu toate acestea in momentul in care a facut intelegerea Hank a tinut-o captive pe Nora pentru siguranta ca va primi informatii importante. Un alt sacrificiu facut de Jev a fost sa-l lase pe Hank sa-i smulga aripile. Toata actiunea se incalceste in acest volum.

Nora revine la viata ei de zi cu zi, fara memorie, dar evident nu se poate tine departe de belele. Socul ei major e sa o vada pe propria mama cuplata cu Hank, dusmanul ei de moarte. Comportamentul ei fata de el e unul suficient de acid mai ales daca tinem cont de faptul ca e si fiica biologica a lui.

Problemele incep in momentul in care Nora se revede cu Jev. Se simte foarte apropiata de acesta, dar in acelasi timp nu reuseste sa-si aminteasca nimic. Vee prietena ei cat si propria mama nu-i dau nici un indiciu despre fostul ei prieten Patch.

La orizont bineinteles ca e imposibil sa nu apara si Scott. Acesta a dezertat din armata lui Hank si e cautat de nefilimi pentru a fi torturat sa depuna juramantul de credinta. El se revede cu Nora si in mare parte o ajuta pe aceasta sa-si aminteasca niste detalii importante despre viata ei anterioara. Intre cateva intalniri amicale cei doi devin prieteni.

Jev se reintalneste cu Nora si pe parcursul lecturii cei doi isi reiau relatia de unde au lasat-o. Problema e insa ca Hank nu doreste sub nici o forma sa renunte la razboiul propriu impotriva ingerilor cazuti. In urma unei profetii facuta de Dabria, Hank ii insceneaza un accident Norei si ii face acesteia o transfuzie cu propriul lui sange pentru a crea un nefilim de rasa pura. Astfel Nora devine mostenitoarea lui Hank. Problema principala? Relatiile intre nefilimi si ingeri nu sunt unele din cele bune. Ce se va intampla cu relatia ei cu Patch? Cand va incepe razboiul? In ce tabara se va situa Nora?

Toate raspunsurile la aceste intrebari le vom afla in volumul al 4-lea al seriei Hush, hush.

Un volum superb care o sa va tina cu sufletul la gura. Lectura placuta!

Recomandarea volumelor 1 si 2: “Ingerul noptii”, “Crescendo”

5 thoughts on “Recomandare carte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s