Asculta

Ia-ma de mana si hai sa auzim tacerea, hai s-o auzim cantand, hai s-o auzim crapand pietre, demoland suflete, spargand usi bine inchise si eliberand sentimente.

Baby mai avem in spate atatea clipe dulci si tu vrei sa pleci. Spune-mi: unde ai sa te duci? Unde ai sa te ascunzi ca sa uiti de mine, in care uitare sa ma arunc pentru a uita de tine? Ne vom mai intalni fugitiv intre doua amintiri si mereu vei constata ca sunt alta.

Sunt satula de incepatori. Sunt satula de oameni care nu stiu sa te faca sa iubesti pana la fericire, sa te faca sa tipi pana la durere, sa te faca sa atingi pana la distrugere, sa te faca sa mirosi pana la schimbarea vantului.

Daca vrei sa-mi distrugi sufletul, te rog, distruge-l in totalitate. Daca nu vrei sa ma tii de mana lasa-ma naibii sa cad! Daca tu chiar vrei sa pleci eu n-am de gand sa te retin, pleaca! Nu vreau sa avem parte de jumatati de masura.

Ia-ma de mana, saruta-mi buzele, dezbraca-ma de haine, atinge-mi umarul… Te privesc, te strang de mana, iti musc buzele, te dezbrac lent, iti sarut un umar. Intelegi? Mereu eu, mereu alta, uneori incet, uneori repede, dar mereu intens. Respiratii pline de regrete, priviri incarcate de sentiment, batai de suflet deja amortite de prea multa singurate… Mereu oameni, puternici cu restul, slabi unul fata de celalat…

“The only way to a woman’s heart is along the path of torment.” – Sade

15 thoughts on “Asculta

  1. Toti sunt niste incepatori. Cand dau de greu, se lamenteaza si fug. Ideal este sa fuga cat mai devreme, dar vad ca deja urmele pe suflet sunt adanci si ranile sangereaza. La dracu, cand ne-om satura sa fim slabi si sa ne dorim sa stam mana in mana “pana cand moartea ne va desparti” ?? Ce lipsita de semnificatie este in zilele noastre aceasta sintagma !

    • Asta cu pana moartea ne va desparti e complicata. Nu prea suntem dispusi sa ne asumam riscuri si sa ramanem impreuna si in perioadele cu adevarat dificile cand celalalt are nevoie de sustinere

  2. Esti satula de cei care nu sunt in stare sa simta, sa exprime sau sa produca sentimentul de pasiune.
    Iubirea trebuie sa contina si acest element, pentru a fi in stare sa produca o “dorinta ne-conditionata” – mpreuna, la bine si la rau.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s