Recomandare film

The Exam (2009)

Regia: Stuart Hazeldine

Distributie: Adar Beck, Gemma Chan, Nathalie Cox, Luke Mably

Gen: Thriller/ Psihologic

Durata: 101 minute

Nota imdb: 6.8/10

Ieri am luat spre vizionare “The exam” un film din 2009. Contrar notei de pe imdb eu chiar consider ca un film destul de bun incat sa fi meritat macar un 8.

Actiunea filmului se petrece intr-o sala, iar personajele sunt 8 la numar.  8 persoane care candideaza pentru un post, 8 candidati dispusi sa faca orice pentru a primi un job bine platit, 8 candidati din care trebuie sa ramana doar 1.

Cand intra in sala examinatorul le explica foarte clar ca doreste un raspuns la intrebarea de pe foi si ca au la dispozitie 80 de minute pentru a descoperi intrebarea.  Le explica regulile: nu au voie sa vorbeasca cu gardianul, nu au voie sa-si strice hartia de examen, nu au voie sa paraseasca sala si nu au voie sa i se adreseze. Acestea fiind spuse examinatorul ii lasa in sala si se face nevazut pentru urmatoarele 80 de minute ale testului.

Pe durata examenului candidatii isi dau nume care sunt puse pe diverse criterii: Albul, Blonda, Maro, Negrul etc. Astfel acestia incearca prin orice metoda sa descopere intrebarea inexistent ape foile lor de examen.  Examineaza foaia la lumina normal, ultraviolet, activeaza sistemul anti-fum pentru a uda hartia totusi fara sa o strice si incet incet dispar unul cate unul din sala. Va intrebati cum? O sa fiti surprinsi de ce sunt capabili unii pentru un job bine platit. Eu va invit sa urmariti filmul sis a va exprimati parerea in legatura cu el.

Enjoy!

Advertisements

7 thoughts on “Recomandare film

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s