Recomandare film

“The expendables 2”

Regia: Simon West

Distributie: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Jason Statham, Jet Li

Gen: Actiune, Thriller

Durata: 102 minute

Premiera in Romania: 31.08.2012

Nota imdb: 7.5/10

Avand in vedere ca nu v-am mai facut de ceva vreme o recomandare la un film  si ieri am vizionat “The expendables 2” cred ca ar cam fi cazul sa va impartasesc cateva impresii.

Ca pentru o continuare a partii intai in “The expendables 2” apare un nou personaj Billy the kid. Practic el este motivul intregii actiuni a acestui film. Church (Bruce Willis) ii cere lui Barney si echipei lui sa-I aduca o cutie neagra aflata intr-un seif al carui cod de schimba o data la 2 minute. Ca si ajutor pentru decodare o ataseaza echipei sip e Maggie, profesionista in lupte de orice fel.

Totusi lucrurile nu decurg mereu ca la carte si dupa ce echipa face rost de respectiva cutie Billy este asasinat de un grup de teroristi ce-si doreau continutul cutiei. Acest punct culminant il face pe Barney sa-si doreasca razbunare in cinstea colegului cazut la datorie intr-un mod banal. Pe parcursul intamplarilor ne este dezvaluit si continutul cutiei negre. Aceasta ascunde planurile unei mine ce ascunde cantitati uriase de plutoniu, material ce daca ar ajunge in maini interzise ar provoca un dezastru mondial.

Astfel lupta ia start si echipa eroilor de sacrificiu lupta pana la capat contra cronometru.

Ca de obicei filmul este o actiune continua avand ca principal decor gloante, cadavre, glume bune si faze penibile. O sa radeti cu siguranta in momentul in care in mijlocul actiunii apare si Chuck Norris cu celebrele bancuri.

Pentru mine cireasa tortului a fost Jason Statham. Imi place mult ca actor si ca barbat evident si se pare ca si in aceasta productie a reusit sa iasa in evidenta.  “The expendables 2” e un film pentru orice categorie de varsta pe care il puteti savura cand nu aveti chef de ceva psihologic. De asemenea cred ca merge drept la tinta si daca sunteti un pic suparati. E imposibil ca unele faze sa nu reuseasca sa va starneasca rasul.

Vizionare placuta!

Advertisements

2 thoughts on “Recomandare film

  1. Eu nu l-am văzut încă dar cred că e interesant să îi vezi în același film pe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Jason Statham şi Jet Li 😀

    • Sincera sa fiu in a doua parte m-am uitat mai mult pentru Jason Statham si cand am vazut faza cu Chuck Norris a fost ceva gen wtf? Asta ce cauta aici? Oricum nu mi-a parut de ora aia jumate cat am stat in scaun sa-l vad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s